Indirgani.CoM
Sistem saati: 24 May 2012, 17:20

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Ses ve Görüntü Sorunu Yaşayanlar (Klite Codec)
İletiTarih: 17 Nis 2009, 22:25 
Site Yöneticisi
Ares

Film indirdikten sonra sesde veya görüntüde sorun yaşayanlar aşağıdaki klite codec programını indirip kurabilirler. Full setup yaptıktan ses ve görüntüde ki sorunlar çözülecektir.

KLİTE CODEC PACK
http://rapidshare.com/files/254942322/klcodec500full.rar

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Ses ve Görüntü Sorunu Yaşayanlar (Klite Codec)
İletiTarih: 06 Haz 2009, 03:41 

ryuruten arkadaşım inan bana en 5 kere tekrardan kurdum k-lite codec pack fakat hala düzelmedi..nedenini bilmiyorum ama hala oyuncuların sesi yok...sen bu işin ehlisin lütfen bana yardımcı ol...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Haz 2009, 18:08 
Site Yöneticisi
Ares

feri06 yazdı:
ryuruten arkadaşım inan bana en 5 kere tekrardan kurdum k-lite codec pack fakat hala düzelmedi..nedenini bilmiyorum ama hala oyuncuların sesi yok...sen bu işin ehlisin lütfen bana yardımcı ol...

peki izlemen için kullandığın prg ne onu değiştir farklı bir prg kullan. yada çok acaip olacak ama filmi izlediğin prgramda ses açık dimi

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Haz 2009, 23:29 

ryuruten arkadaşım sanırm beni altyazı bu filme nasıl eklenecek tipi sorular soran birisi zannettin 23 yaşındayım 12 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum filmin sesini açamayacak kadar düşüncesizde değilim ayrıca neyse alınmadım dediğine...benim söylemek istediğim filmin arka plan seslerinin geldiği (örnek:silah sesi) fakat oyuncuların seslerinin gelmediği her neyse denediğim programlar gom,bs,power dvd,quick time,windows media ve classic player ama hiç birinde çözümü bulamadım...Bilirsin diye sormuştum bu kadar komik bi cvp verceğini bilmiodum...Eğer bi çözüm bulursan ben buralardayım ilgilendiğin için çok saol :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Haz 2009, 23:43 
Site Yöneticisi
Ares

feri06 yazdı:
ryuruten arkadaşım sanırm beni altyazı bu filme nasıl eklenecek tipi sorular soran birisi zannettin 23 yaşındayım 12 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum filmin sesini açamayacak kadar düşüncesizde değilim ayrıca neyse alınmadım dediğine...benim söylemek istediğim filmin arka plan seslerinin geldiği (örnek:silah sesi) fakat oyuncuların seslerinin gelmediği her neyse denediğim programlar gom,bs,power dvd,quick time,windows media ve classic player ama hiç birinde çözümü bulamadım...Bilirsin diye sormuştum bu kadar komik bi cvp verceğini bilmiodum...Eğer bi çözüm bulursan ben buralardayım ilgilendiğin için çok saol :D

Arkadaşım bende mesajımda yazmışım dimi biraz komik olacak diye bazen insanlar çok iyi bildikleri şeyleri bile dalgınlıkla yapmayabiliyorlar. sen 23 yaşındaymışsın burada yaş polemiğine girmeyeceğim çünki bende 32 yaşındayım. kimin ne kadar sene bilgisayar kullandığını tartışmıyalım. Şimdi gelelim senin yaşamış olduğun probleme, bu sorunu bütün filmlerdemi yaşıyorsun yoksa sadece bir filmdemi yaşıyorsun ilk önce onu netleştirelim. evet bütün filmlerde yaşıyorum diyorsan biryerlerde gerçekten anlamsız bir sorun var demektir. Film izlerken arka plan seslerinin gelipte konuşmaların gelmemesi gerçekten çok ilginç bir sorun.
Sorunu ararken şu şekilde aramanı tavsiye edebilirim sana .
1. Bu sorun daha önceden varmıydı?
2. Hayır yok ise son zamanlarda makinana kurduğun programları gözden geçir onlar biryeri bozmuş olabilir.
3. Bu sorun hep vardı diyorsan ses kartının driverlarını güncelle
açıkçası daha başka aklıma birşeyler gelmiyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Haz 2009, 02:07 

Arkadaşım yada yaşını yazmışsın abim...burda yaş veya kullandığım seneyi tartışmıyorum elbette...kuşkusuz bu konuda bilgili birisi olduğun için sana danışıyorum...bu zamana kadar böyle bir problem yaşamamıştım ancak siteden son zamnlarda indirdiğim The International ve Crossing Over gibi tanesi 200mb'lik 8 parttan oluşan rar'dan çıktığında 2 tane film dosyası bulunan filmlerde yaşadım bunu daha önceki indirdiklerimde yaşamadım...zaten bu yazdığım filmlerin yorum kısımlarına bakarsan benim gibi sorun yaşayanları göreceksin...amacım seni rahatsız etmek değil sadece bilginden yararlanmak...ayrıca biriyle internet ortamından manasızca tartışacak kadar rahatsız biri değilim :D saygılarımla...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Haz 2009, 03:55 
Site Yöneticisi
Ares

feri06 yazdı:
Arkadaşım yada yaşını yazmışsın abim...burda yaş veya kullandığım seneyi tartışmıyorum elbette...kuşkusuz bu konuda bilgili birisi olduğun için sana danışıyorum...bu zamana kadar böyle bir problem yaşamamıştım ancak siteden son zamnlarda indirdiğim The International ve Crossing Over gibi tanesi 200mb'lik 8 parttan oluşan rar'dan çıktığında 2 tane film dosyası bulunan filmlerde yaşadım bunu daha önceki indirdiklerimde yaşamadım...zaten bu yazdığım filmlerin yorum kısımlarına bakarsan benim gibi sorun yaşayanları göreceksin...amacım seni rahatsız etmek değil sadece bilginden yararlanmak...ayrıca biriyle internet ortamından manasızca tartışacak kadar rahatsız biri değilim :D saygılarımla...

bahsettiğin film The International daha önce indirmiştim ancak senin için tekrardan siteden indirdim, ses ve görüntüde hiçbir problem göremedim. Yani hem çevre sesi hemde oyuncuların sesi oldukça iyi geliyor.
Bu konuda sana tavsiyem "your Uninstaller" adında bir prgram var o programı netten bul ve indir daha sonra klite codec'i "your Uninstaller" prg aracılığı ile kaldır. Hatta yüklü olan bütün playerlarıda kaldır. Sonra klite codec'in buradakinden daha yeni bir sürümü var onuda nette bulabilirsin onu indir sonra kullanmak istediğin playerlerınde setuplarını orijinal sitelerinde indir hepsini en baştan kur derim. Mutlaka olacaktır, çünki makinanda çakışan birşeyler var belli. Sen codecleri güncelliyorsun ama arka planda bilgiler değişmişyor. Yani senin için yapabileceğim ancak bu kadar, makinan elimde olsa inan kurcalar mutlaka yaparım ama uzaktan ancak bu kadar oluyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Haz 2009, 09:09 

Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dediklerinin birbir uyguluycam inşallah bu sefer olur...Saygılarımla...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 Haz 2009, 14:06 

Your uninstaller programını kurdum dediklerini sildim driver'ı güncelledim fakat sorunu çözemedim...son olarak netten PocketDivxEncoder programını indirip dosyayı tekrar encode ettim ve şuan çalışıyor her şey normal...benim gibi sorun yaşayanlar bu programı netten arattırabilirler...ryuruten abi sanada sonsuz teşekkürler hiç bir site kurucuları üyeleri ile bu kadar ilgilenmez...saygılarımla

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 Haz 2009, 00:09 
Site Yöneticisi
Ares

feri06 yazdı:
Your uninstaller programını kurdum dediklerini sildim driver'ı güncelledim fakat sorunu çözemedim...son olarak netten PocketDivxEncoder programını indirip dosyayı tekrar encode ettim ve şuan çalışıyor her şey normal...benim gibi sorun yaşayanlar bu programı netten arattırabilirler...ryuruten abi sanada sonsuz teşekkürler hiç bir site kurucuları üyeleri ile bu kadar ilgilenmez...saygılarımla

yardımcı olamadım ama sorununun çözüldüğüne sevindim.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 03 Oca 2010, 19:50 

Arkadaşlar son dönem indirdiğim bazı filmlerde ses sorunu yaşıyorum. 1.dakkikadan sonra ses tamamen yok oluyor.
Codec yüklü hatta silip biraz önce indirip tekrar yükledim.
Kullanıdığım programlar bspro ve gomplayer bunlardan ses alamıyorum.
Ancal media player clasic ile açtığımda sorunsuz. Neden ve nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim. bu konuda bir yardımınız olabilir mi?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Oca 2010, 12:24 
Site Yöneticisi
Ares

KARALAMA yazdı:
Arkadaşlar son dönem indirdiğim bazı filmlerde ses sorunu yaşıyorum. 1.dakkikadan sonra ses tamamen yok oluyor.
Codec yüklü hatta silip biraz önce indirip tekrar yükledim.
Kullanıdığım programlar bspro ve gomplayer bunlardan ses alamıyorum.
Ancal media player clasic ile açtığımda sorunsuz. Neden ve nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim. bu konuda bir yardımınız olabilir mi?

kullandığınız o progrmalarda bir sorun oluşmuştur. Kaldırıp vlc player yükleyin hiçbir sorun yaşmazsınız.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 Şub 2010, 01:15 

arkadaşlar benim sorunum bazı filmlerde ses ve görüntü aynı anda yürümüyor ses görüntüye göre önden gidiyor bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler :|

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Mar 2011, 15:03 

şimdi benim bilgisayarım sony vaio i7 işlemcili bluray yazıcılı ve oynatma özelliği var bundan 2 ay öncesine kadar bluray 1080 filmi sorunsuz izliyebiliyordum ama şimdi görüntü sürekli donuyor ve 720 lerde bi sorun olmuyor bunun nedeni ne olabilir yardım ederseniz sevinirim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Tem 2011, 22:12 
nskara_33 yazdı:
şimdi benim bilgisayarım sony vaio i7 işlemcili bluray yazıcılı ve oynatma özelliği var bundan 2 ay öncesine kadar bluray 1080 filmi sorunsuz izliyebiliyordum ama şimdi görüntü sürekli donuyor ve 720 lerde bi sorun olmuyor bunun nedeni ne olabilir yardım ederseniz sevinirim

Sistemine virüs girmiştir arkadaşım veya ekran kartının driver'ında sorun yaşanmıştır.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz