Indirgani.CoM
Sistem saati: 24 May 2012, 13:25

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 67 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Yeşil Bölge & Green Zone (2010)
İletiTarih: 21 Eyl 2010, 00:18 
Site Yöneticisi

Resim
Resim

Resim
Resim
Resim

İMDB: http://www.imdb.com/title/tt0947810/

Yesil.Bolge.2010.DVDRiP.TRDUB.XviD-GANi
HOTFiLE
http://hotfile.com/dl/70704544/3759581/ ... 1.rar.html
http://hotfile.com/dl/70704540/e2b99c1/ ... 2.rar.html
http://hotfile.com/dl/70704558/ae45b15/ ... 3.rar.html
http://hotfile.com/dl/70705524/6e175a1/ ... 4.rar.html
http://hotfile.com/dl/70705527/1f3af2d/ ... 5.rar.html
http://hotfile.com/dl/70705562/d7338cf/ ... 6.rar.html
http://hotfile.com/dl/70705627/eb4f5be/ ... 7.rar.html
FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/UFrtAvr/Y ... .part1.rar
http://www.fileserve.com/file/mkzendb/Y ... .part2.rar
http://www.fileserve.com/file/RgbZvUX/Y ... .part3.rar
http://www.fileserve.com/file/hpRKvkG/Y ... .part4.rar
http://www.fileserve.com/file/aVCHbtQ/Y ... .part5.rar
http://www.fileserve.com/file/aeC8QsM/Y ... .part6.rar
http://www.fileserve.com/file/yawgwZh/Y ... .part7.rar
Hotfile Ve Fileserve Partları Birbirleriyle Uyumludur...

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Yeşil Bölge & Green Zone (2010)
İletiTarih: 21 Eyl 2010, 02:48 

tesekkurler emegıne saglık ılk tesekkur benden olsun ıyıkı varsınız..D:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Eyl 2010, 09:22 

bekledigim bir filmdi indiriyoorum yorum izledikten sonra ;)

izledim görüntü ve ses iyi..teşekkürler

En son K.G tarafından, 26 Eyl 2010, 17:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Eyl 2010, 11:26 

rapid linklerini göremiyoruz.İndirmekte zorluk çekiyoruz.
acaba bu filmleri indirmemizi istemiyormusunuz?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Eyl 2010, 11:28 

kesinlikle izleyin olay sadece film izlemek değil ırak taki bazı olayların gerçekleridir film taktir ettim film amerikan ama olaylar gerçek afferim adamlara

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Eyl 2010, 12:06 
sinan01

gezgin_ yazdı:
kesinlikle izleyin olay sadece film izlemek değil ırak taki bazı olayların gerçekleridir film taktir ettim film amerikan ama olaylar gerçek afferim adamlara

aslında filmlere yorum yapan üyelerimize karşılık vermemeye söz vermiştim kendi kendime ama bu şimdiki zamanı konu alan ıraktaki olayların kendi taraflarına nasıl çekildiğini ıspatlamaya çalışan bir amerikan filmidir özürdilerim ama gerçeklerini çarpıtıyor bu şerefsiz adamlar bunuda bu tür filmlerle yapıyorlar ...
duydunuz mu bilmiyorum ama kendi askerlerine ırakta dışarı çıkarlarken okadar çelik yelekler konvoy konvoy zırhlı arabalara rağmen ve ellerinde son teknoloji silahlara rağmen yine de altlarına yapmasınlar diye uyuşturu haplar yemeklerine ve sularına katılmaktadır sadece altlarına yapmasınlar diye artık siz düşünün bu adamların gerçeklik anlayışını????

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Eyl 2010, 12:07 
sinan01

eylem47 yazdı:

rapidle ilgili duyurumuzu okumadınız galiba arkadaşım!!!
bundan sonra rapid eklenmicektir taki rapidshare kendini düzeltene kadar...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Eyl 2010, 19:01 

rapid artık yok onu geçtm artk neden dvdrip eklemiyorsunuz portala gelen filmlerin 3 2 sini indirirken şimdi dvdrip olanları indiryrm sadece dvd uploadını neden kestiniz ??

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Eyl 2010, 21:51 
26murat

paylasim icin tesekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Eyl 2010, 11:30 
kusursuzzz

sinan01 yazdı:
eylem47 yazdı:

rapidle ilgili duyurumuzu okumadınız galiba arkadaşım!!!
bundan sonra rapid eklenmicektir taki rapidshare kendini düzeltene kadar...

Çok Komik Yaa. Koskoca Siteye Ambargo Koyuyorlar.. Kendini Düzeltecekmiş :lol: :) Bakarsınız Pişman Olur Rapid. Ya indirgani Kızıyo Çeki Düzen Verelim Kendimize Der Belki Birgün : :o

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Eyl 2010, 18:31 
Scrpnmn

Arkadaşlar ses de cızırtı çıkıyor ve sadece bu filmde oluyor. Benzer bir durumla karşılaşan var mı acaba izleyenlerden?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Eyl 2010, 18:41 

Scrpnmn yazdı:
Arkadaşlar ses de cızırtı çıkıyor ve sadece bu filmde oluyor. Benzer bir durumla karşılaşan var mı acaba izleyenlerden?

<<arkadaşım seste problem yok...ses ayarlarını kontrol et ve vlc player kullanırsan bu sorun kalkar....teşekkürler indir gani ekibi....emeğinize sağlık...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Eyl 2010, 21:53 
knec

görüntü ve ses oldukça iyi, teşekkürler.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Eyl 2010, 22:27 
HypeRocktiF

kusursuzzz yazdı:
Çok Komik Yaa. Koskoca Siteye Ambargo Koyuyorlar.. Kendini Düzeltecekmiş :lol: :) Bakarsınız Pişman Olur Rapid. Ya indirgani Kızıyo Çeki Düzen Verelim Kendimize Der Belki Birgün : :o

İnternette biraz araştırma yapsan rs linklerini birçok sitenin eklemediğini görürsün,
Artık elinde rs premium kalan kullanıcılar rs link'i bulamamaktan şikayetçi sizin yorumunuz komik olmuş açıkcası..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Eyl 2010, 23:14 

vallahi fileservenin üstüne yok abi artık hiç bir sitede göremiyom rapidi indirme sorunsuz başka sitelerdede hep fileserve var file servenin free kullanıcılarda bu kadar hızlı olursa premiyum üyelerde uçuyordur herhalde rapidi bu kadar sollayacani hiç tahmin etmexdim rapidi amcak linkleri kırık antika sitelerde görüyorum artık. SAYGILARIMLA

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 11:34 

film iyi güzelde arapca konuşmalrın cevirisi yokmu emeğinize sağlık ;)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 14:59 
kusursuzzz

HypeRocktiF yazdı:
kusursuzzz yazdı:

İnternette biraz araştırma yapsan rs linklerini birçok sitenin eklemediğini görürsün,
Artık elinde rs premium kalan kullanıcılar rs link'i bulamamaktan şikayetçi sizin yorumunuz komik olmuş açıkcası..

Arkadaşım Konuyu Yeniden Açtırma Bana.. Burda Rapid'in Premiumlarının Elinde Patlamasını Sağlayan Kişiler Site Yöneticileri.. Millete Sattınız Premiumları Sonra birden Rapid Kendini Düzeltene Kadar Rapid Linkleri Eklenmicek Diye Milleti Mağdur Ettiniz.. Oysaki Yine Ekleyebilirsiniz Bundan Sizi Alıkoyan Birşey Yok.. Sadece Sorumlu Olarak Rapid'i İttiniz Ön Tarafa. Kısaca Burda RapidShare'lik bi Olay Yok.. Siz Upload Ederseniz Yine Millet Kullanır Premiumlarını Ama Sizler Upload Etmediğiniz İçin Millet İndiremiyor. Olay Budur Daha Savunma Yapmayın.. Özellikle Site Yöneticileri Hariç Yorum Yapmayın!

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 15:41 
sinan01

kusursuzzz yazdı:
Arkadaşım Konuyu Yeniden Açtırma Bana.. Burda Rapid'in Premiumlarının Elinde Patlamasını Sağlayan Kişiler Site Yöneticileri.. Millete Sattınız Premiumları Sonra birden Rapid Kendini Düzeltene Kadar Rapid Linkleri Eklenmicek Diye Milleti Mağdur Ettiniz.. Oysaki Yine Ekleyebilirsiniz Bundan Sizi Alıkoyan Birşey Yok.. Sadece Sorumlu Olarak Rapid'i İttiniz Ön Tarafa. Kısaca Burda RapidShare'lik bi Olay Yok.. Siz Upload Ederseniz Yine Millet Kullanır Premiumlarını Ama Sizler Upload Etmediğiniz İçin Millet İndiremiyor. Olay Budur Daha Savunma Yapmayın.. Özellikle Site Yöneticileri Hariç Yorum Yapmayın!

konuyu bu kadar uzatmanıza gerekçe nedir arkadaşım buyurun söleyin !!!
ben yazdım yazacaklarımı ve ekledim rapid kendini düzeltene kadar upload yapılmicaktır ve arkadaşlarda sizin yazdıklarınıza yorum yapmışlar neden bu kadar alınıyorsunuz madem alınacaksınız neden yorum yapıyorsunuz ve bizim yüzümüzden millet mağdur olmuş ya ne alakaysa madem mağdur oldunuz neden şikayet etmediniz gerekli mercilere rapid sizin gözünüzde ne kadar büyük bilmiyorum ama rapid milletin sayesinde ayakta duruyor ve suyuda ısındı zaten neyse son sözümdür lütfen alınmaca olmasın ister rapidli ister rapidsiz biz paylaşımlarımızı yapmaya devam ediyoruz beğenende bizdendir beğenmeyende ha ben mağdur oldum neden eklemiyorsunuz derseniz açıklamamızıda yaptık sitemiz herkese açık bir sitedir fakat kendiniz bilmezler ve saçmalayanlara yerimiz yoktur...
teşekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 16:22 
Site Yöneticisi
Ares

kusursuzzz yazdı:

Sayın kusursuzzz ;
madem biz sizi mağdur ettik, madem biz sizi dolandırdık, madem biz sahtekarız neden hala bziim sitemizi giriyorsunuz. Her filme bakıyorsunuz o kadar mağdursanız sizi mağdur etmeyen bir siteye neden gitmiyorsunuz veya hala rapid linki veren kaldıysa oraya gitmiyorsunuz. Kusura bakma kusursuzzz ama şimdiye kadar rapid ile ilgili yazdığın mesajlara cevap vermedim, vermek istemedim polemik olsun diye ama rapid linklerini bırakttığımızdan beri sürekli mesaj yazıyorsunuz ama artık lütfen ya bu konu ile ilgili olarak mesaj yazmayın yada lütfen sitemize bir daha girmeyiniz bizi bu kadar sahtekar görüyorsanız.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 16:39 
erjsonn

Rapidle aranızı düzeltin artık yeter ya nedir bu milletin çekisi. Fileserve ve Hotfile çok kötü. CAPCHTA'lar yüzünden artık film indirmicem.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 16:43 
Site Yöneticisi
Ares

erjsonn yazdı:
Rapidle aranızı düzeltin artık yeter ya nedir bu milletin çekisi. Fileserve ve Hotfile çok kötü. CAPCHTA'lar yüzünden artık film indirmicem.

ya arkadaşlar öle bir konuşuyorsunuzki sanki bütün dünyada bir tek biz vermiyoruz rapid linki, sanki bir tek biz savaş açtık rapid'e hayretbirşeysiniz film indirmiyeceksiniz de bu sizin tercihiniz. Hayat sizin hayatınız buna bizim yapacağımız birşey yok.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 16:48 
erjsonn

Ares yazdı:
erjsonn yazdı:

ya arkadaşlar öle bir konuşuyorsunuzki sanki bütün dünyada bir tek biz vermiyoruz rapid linki, sanki bir tek biz savaş açtık rapid'e hayretbirşeysiniz film indirmiyeceksiniz de bu sizin tercihiniz. Hayat sizin hayatınız buna bizim yapacağımız birşey yok.

ya madem kimse vermiyo bu rapid nasıl iş yapıo hala o zaman anlamış değilim :S mediafire var netload var ne bilim hotfile ve fileserve çok kötü arkadaşım adamlar Jdownloader'e engel çalışıyorlar hep. download devrinin bitişi başka bişey demiyorum TORRENT'LERE kaldık.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 18:56 
Langsuyar

çok doğru Jdownloader da captcha dan sıkılmış bunalmış durumdayız... captcha doğrulaması istemeyen netload var mesela .... onları da kullanabilirsiniz amacınız daha iyi hizmet ise..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 21:01 
kusursuzzz

Benim sorunum ne sizle ne de rapid ile.. premium'a da verecek param yok.. Ben diğer arkadaşlar adına konuşmuştum indirmeye gelince bu siteden başka siteden de indirmiyorum Buda Size Olan Saygımdandır.. indiremez miyim tabiki evet.. Ben polimik yaratmak için açmadım konuyu.. Uzatmaya gerek görmüyorum Olan olmuş. Alan Almış, Ölende Ölmüş.. Hayırlı Akşamlar...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2010, 21:27 

arkadaşlar hiç uraşmayın hiç bir sitede rapid yok yeni filmlerde ve program indirme sitelerinde hatta tüm ülkelerin sitelerinde yeni olanın hiç birisinde rapid yok olsa bile çabuk indirin linnkler ölebilir üzülen arkadaşlar 1 yıllık kotası olan arkadaşlar herhalde

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 67 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz