Indirgani.CoM
Sistem saati: 24 May 2012, 11:55

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 116 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Kemal Sunal Klasikleri
İletiTarih: 29 Eyl 2010, 05:08 

kemal sunalın zübük filmini rapidden indiremiyorum hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Eyl 2010, 05:11 

bu site çok güzel emeği geçen herkese teşekkürler ama rapidde bazı sorunlar çıkıyor indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Ekm 2010, 20:59 

slm arkadaşlar herkese kolay gelsin benim bir sorunum var bana yardım edebilirmisiniz fimleri part şeklinde indirir iken internet ksayolu şrklinde bişi görünüyo yani winrar dosyası halinde deyil acaba neden lütfen yardımlarınızı bekliyorum
:( :( :(

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Ekm 2010, 21:15 
Site Yöneticisi
Ares

asikartal.06 yazdı:
slm arkadaşlar herkese kolay gelsin benim bir sorunum var bana yardım edebilirmisiniz fimleri part şeklinde indirir iken internet ksayolu şrklinde bişi görünüyo yani winrar dosyası halinde deyil acaba neden lütfen yardımlarınızı bekliyorum
:( :( :(

bir adet download programı kullanırsanız sorun ortadan kalkacaktır.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Ekm 2010, 21:28 

sadece internet dowload menejer var ama google chrome de var bundan kaynaklanabilirmi google chrome yi kaldırıyorum bakalım
inşallah olur :P

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 Ekm 2010, 21:54 

arkadaşlar lütfen yardımınızı bekliyorum rapid linkini internet dowload menejerle indirir iken şöyle bir sorunla karşılaşıyorum inanın sırf bu yüzden pc ye format attım sorunum şu şöyle bir uyarı çıkıyor
''tarayıcı rar dosyası için istekte bulundu ve Idm aynı dosya için istekte bulunduğunda site Idm yedosya yerine wep sayfası gönderdi '' böyle bir uyarı geliyor sadece internet dowload menejer kullanıyorum lütfen bu soruma yardım ediniz saygılar :( :(

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 Ekm 2010, 22:04 

slm herkese benim üyeliyim bitti ve tekrar bir aylık üye olmak istiyorum bana hesap bilgilerini gönderirseniz sevinirim ödemeyi posta çekiyle yapmak istiyorum ama bu arada sorunum devam ediyor
sorunum şu şöyle bir uyarı çıkıyor
''tarayıcı rar dosyası için istekte bulundu ve Idm aynı dosya için istekte bulunduğunda site Idm yedosya yerine wep sayfası gönderdi '' böyle bir uyarı geliyor sadece internet dowload menejer kullanıyorum lütfen bu soruma yardım ediniz saygılar
arkadaşlar lütfen yardımınızı bekliyorum rapid linkini internet dowload menejerle indirir iken şöyle bir sorunla karşılaşıyorum inanın sırf bu yüzden pc ye format attım sorunum şu şöyle bir uyarı çıkıyor
''tarayıcı rar dosyası için istekte bulundu ve Idm aynı dosya için istekte bulunduğunda site Idm yedosya yerine wep sayfası gönderdi '' böyle bir uyarı geliyor sadece internet dowload menejer kullanıyorum lütfen bu soruma yardım ediniz saygılar :( :(

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 Ekm 2010, 16:14 

slm arkadaşlar indirgani ye bugün saat 15:45 itibarıyla tekrar vip üye oldum üyelik bilgilerim inşallah çabuk gelir ama sorunum halen devam ediyor internet dowload menegerde halen rapid partlarında sıkıntı yaşıyorum winrar dosyası yerine internet kısayolu geliyor inanın delircem lütfen yardım edin tekrar vip üyelik aldım inşallah düzelirsaygılar

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 13 Ekm 2010, 12:44 
Site Yöneticisi
Ares

asikartal.06 yazdı:
slm arkadaşlar indirgani ye bugün saat 15:45 itibarıyla tekrar vip üye oldum üyelik bilgilerim inşallah çabuk gelir ama sorunum halen devam ediyor internet dowload menegerde halen rapid partlarında sıkıntı yaşıyorum winrar dosyası yerine internet kısayolu geliyor inanın delircem lütfen yardım edin tekrar vip üyelik aldım inşallah düzelirsaygılar

vip üye olduğunuz için rapid partları ile uğraşmanıza gerek yok vip bölümünde indirin lütfen

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 Arl 2010, 18:43 
Zulfikar29

yönetici arkadaşlara sesleniyorum,ben hotfileye aboneyim kemal sunal ve şener şen klasiklerini indiremiyorum, acaba bu klasikleri hotfile de indirme imkanı yokmu ... şimdiden teşekkürler...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Nis 2011, 13:49 

tesekurler kardes :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 May 2011, 20:56 

sevgili indirgani ailesi Kemal Sunal klasiklerinden inek şaban filminin 4. partı hatalı bilgilerinize.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Haz 2011, 02:08 

ssüper

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 Tem 2011, 20:12 
zeyttt

Arkadaşlar,dün filmleri indirmeye başladım.Jdownloader kullanıyorum ve inanın en ufacık bir sorunla bile karşılaşmadım.Linkler Rapid de yüklü olmasına rağmen :):):) Ellerinize , kollarınıza sağlık.. Allah yolunuzu açık etsin valla :):) Çook teşekkür ederim :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 Ekm 2011, 19:07 

eline koluna emeğine sağlık.... tamamını indiririm ben bunların :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 Arl 2011, 13:21 

Çok teşekkürler. Emeğinize bereket...

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 116 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz