Sistem saati: 19 Kas 2008, 19:42

Tüm zamanlar UTC [ DST ]

Untitled Document Filmlerle İlgili Sorunlarınız İçin Lütfen İlk Önce "FİLM YARDIM" Bölümümüze Bakmak İçin Tıklayın...

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: RapidShare'den Dosya İndirme ( Resim + Video )
İletiTarih: 13 Tem 2008, 13:27 
Kullanıcı avatarı

RapidShare'den Dosya İndirmek İçin Aşağıda Belirttiğim Adımları Sıralya Uygulayın.

1. Adım

Resim

2. Adım

Resim

3. Adım

Resim

4. Adım

Resim

5. Adım

Resim

Videolu Anlatım: Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.

Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı: RapidShare'den Dosya İndirme Resimli Anlatım
İletiTarih: 13 Tem 2008, 20:39 
Kullanıcı avatarı

birde rapidsahare artık free kulanıcılara maksimum 50/kb/sn indirme hızı veriyor.

Profile bak  

İletiTarih: 29 Tem 2008, 09:41 
Kullanıcı avatarı

portofinoe yazdı:
birde rapidsahare artık free kulanıcılara maksimum 50/kb/sn indirme hızı veriyor.

bir yanlışlık olmalı bende free user im rapidshare den indirdigim zaman kesinlikle 100kb/sn altına inmiyorum

Profile bak  

İletiTarih: 29 Tem 2008, 10:11 
Kullanıcı avatarı

RapidShare den Yenilik:
-Free kullanıcılara sorulan Güvenlik kodu kaldırıldı.
-Free kullanıcıların download hızı 50 kb/sn ile sınırlandı.
-100 mb upload sınırı 200 mb yapıldı.
-Premium kullanıcılara sunulan 5 günlük 50 gb sınırı Günlük 10 gb olarak değiştirildi.
-Premium ve Collector's Zone hesaplarında artık premium downloadlarda puan kazandıracak.
-Puan kazanabilmek için gereken min dosya boyutu 1 mb iken 3 mb olarak değiştirildi...

Resim

Profile bak  

İletiTarih: 18 Eyl 2008, 00:35 
Kullanıcı avatarı

Videolu Anlatımı Eklenmiştir.

Profile bak  

İletiTarih: 21 Eyl 2008, 23:37 
Kullanıcı avatarı

portofinoe yazdı:

FlashGet 2.0 kullanırsan 1oo/kb/sn download hızına ulasabilirsin. ;)

Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2008, 14:42 

bocekonline yazdı:
portofinoe yazdı:

Yukaridaki arkadas dedigi gibi ben de free kullaniciyim gunduz 50/kb/sn indirme hızında indiriyorum yalniz saat gece 12-1 den gunduz 12-1 e kadar 210 la 230 kb/sn indiriyorum Mozilla Firefox kullaniyorum bu nasil oluyor hizi daha da artirabilirmiyim bilen varsa yardimci olursa simdiden cok tesekkurler...

Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2008, 14:53 

bocekonline yazdı:
portofinoe yazdı:

Yukaridaki arkadas dedigi gibi ben de free kullaniciyim gunduz 50/kb/sn indirme hızında indiriyorum yalniz saat gece 12-1 den gunduz 12-1 e kadar 210 la 230 kb/sn indiriyorum Mozilla Firefox kullaniyorum bu nasil oluyor...

Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2008, 21:46 

flash get'le uyumlu deil die biliorm ben rapid'i

Profile bak  

İletiTarih: 23 Eyl 2008, 22:58 

bende de gece daha hızlı iniyor free olarak.flashget sadece premium hesaplarda kullanabilirsin ben premium aldığım zaman free download manager ile kullanıyorum flashgetten daha sorunsuz olarak iniyor.

Profile bak  

İletiTarih: 28 Eyl 2008, 16:20 
Kullanıcı avatarı

emy yazdı:
flash get'le uyumlu deil die biliorm ben rapid'i

FlashGet 2.0 rapid ile uyumlu, dediginiz gibi gündüz ve gece arasında hız farkı oluyor ama her ikisindede flash get kullanmanızı tavsiye ederim.

Profile bak  

İletiTarih: 02 Ekm 2008, 21:42 
Kullanıcı avatarı

Dark Knight yazdı:
portofinoe yazdı:

bir yanlışlık olmalı bende free user im rapidshare den indirdigim zaman kesinlikle 100kb/sn altına inmiyorum

ben uye deilim gece 1 den sonra 110 kb ile rapid veriyor bide
direct download die program indirmiÅŸtim rapideden ard arda 3 program indirmiÅŸtim
am a 0,4 kb lerle dusdugu için kulanmadım . .

Profile bak  

İletiTarih: 23 Ekm 2008, 22:31 

arkadaşlar ben elektronikle ugraşıyorum benimde yakın bir zamana kadar internet downlod hızı hakkında aman aman bi hesaplamam olmadı . basit bir matematiksel hesap yapalım .bizim down aman indirme diyelim hızımız 1024 megabit bunuda kilo ya bölersek 1024 kilobit ve bunuda 8 e bölersek zira bir bayt 8 bit ten oluşur oda 128 kilo bayt olur kafamızı karıştıran durum şudur bizler hızımızı sadece bit olarak biliyor ama indirirken kilo bayt olarak görüyoruz ben hep hızımızın yavaş olduğunu ''hani kablo hatlarında düşme falan var derlerya'' sanırdım neyse yakın bir zamanda semtimize fiber net geldi sınırsız 1megabit down/ 1mbit up vee 29 ytl 3 megabit se 39 ytl abari baktımki çok bi fark yok firmayı aradım onlarda durumun normal hız olduğunu bana anlattılar işte ozaman anadım tam olarak ne olduğunu fakat ''speedconnect'' diye bir program var oradan hem indirdiğim hızın saniyeler içinde nasıl değiştiğini grafiksel olarak görüyorum birde sanki bu program diyelimki aynı anda iki indirmeden biri bittiği için diğer yavaş indirmenin hızıı daha hızlı yükseliyor umarım başınızı ağırtmadım sitedeki emeği geçen herkese teşekkür eder kolaylıklar dlerim

Profile bak  

İletiTarih: 27 Ekm 2008, 07:13 

slm arkadaşlar yeni katıldım siteye yeni öğrendim rapidi felan. site yönetici arkadaşlara tşk .ederim her önüne gelenin siteye filmeklemesine müsade etmedikleri için . bu işi bilmeyenlerde buna katılınca site bence de çöplüğe döner . yalnız şu partlar arası beklemeyi nasıl hallederiz. birde 8 partın hepsi birden iniyormu flash gette yada diğerlerinde. hızı azalsın mesele değil yalnız sürekli pc yi kontrol etmeyim o kendi indirsin .yrd. olursanız sevinirim .

Profile bak  

İletiTarih: 27 Ekm 2008, 13:26 
Kullanıcı avatarı

kani yazdı:
slm arkadaşlar yeni katıldım siteye yeni öğrendim rapidi felan. site yönetici arkadaşlara tşk .ederim her önüne gelenin siteye filmeklemesine müsade etmedikleri için . bu işi bilmeyenlerde buna katılınca site bence de çöplüğe döner . yalnız şu partlar arası beklemeyi nasıl hallederiz. birde 8 partın hepsi birden iniyormu flash gette yada diğerlerinde. hızı azalsın mesele değil yalnız sürekli pc yi kontrol etmeyim o kendi indirsin .yrd. olursanız sevinirim .

Premıum hesabınız varsa rapid linklerının hepsını aynı anda ındırebılırsınız.eger yoksa mecburen sureyı beklıyceksınız yada modemın fısını cıkartıp takıcaksınız

Profile bak  

İletiTarih: Bugün, 12:48 

Rapidshare.com üye olmak için: Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.

Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git:  
Untitled Document