Indirgani.CoM
Sistem saati: 23 May 2012, 16:28

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ÖNSÖZ;
İletiTarih: 03 May 2010, 17:21 
sinan01

HER TÜRLÜ HAMDÜ SENALAR KENDİSİNDEN BAŞKA İLAH OLMAYAN ALLAH AZÜMÜŞŞAN ' a OLSUN.SALATÜ SELAM TEVHİDİN TEBLİCİSİ İNSANLARI İNSANLARA KUL OLMAKTAN KURTARMAK İÇİN GÖNDERİLEN , İNSANLARI ZALİMLERİN ,TAĞUTLARIN , ŞEYTANIN VE NEFSİNİN ELİNDEN KURTARMAK VE ALLAH (c.c) KUL YAPMAK İÇİN GÖNDERİLEN , ÖMRÜ BOYUNCADA GÖREVİN EN ŞEREFLİSİ OLAN GÖREVİNİ EN ŞEREFLİ ŞEKİLDE YERİNE GETİREN O KUTLU VE MÜBAREK İNSANA MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v) EFENDİMİZİN ÜZERİNE OLSUN...
ALLAH 'A ALLAH'IN DEDİĞİ GİBİ İMAN ETMEK ZORUNDAYIZ ve BUGÜNDE EKSİK OLAN BUDUR.
HERKES KENDİ KAFASINDAKİ VE KALBİNDEKİ ALLAH İNANCININ GEÇERLİ OLUP OLMADIĞININ SAĞLAMASINI YAPMAK ZORUNDADIR.
BUNU GERÇEKLEŞTİRENLER DÜNYADA ZİLLETTEN İZZETE,AHİRETTE HÜSRANDAN SAADETE YÜKSELECEKLERDİR.
İMANIN TEMELİNİN TEVHİD OLMASI VE YEGANE HEDEF OLMASI ŞARTTIR VE BU YOLDA KURULACAK ÇATILARIN ALTINDA TEVHİD TEMELİNİN BULUNMASINA DİKKAT ETMEK GEREKLİDİR...
arkadaşlar farketmişsinizdir ki bayağı zamandır islam ve dinle ilgili bir çok konuda elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalıştık fakat bundan sonra allah izin verirse ömrümün yettiği kadar sizlere islam ve tevhid üzerine bildiğim herşeyi anlatmaya özen gösterecem...
tabiki biz bu yolda sadece emeklemeye çalışıyoruz bizim çabamız sadece ALLAH RIZASI içindir ...
gayret ve çaba bizlerden hidayet ve netice allah'dandır..

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: ÖNSÖZ;
İletiTarih: 03 May 2010, 23:28 

kıymetli arkadaşım.Cenabu hak bu çıktığın zorlu yolda sana kolaylıklar ihsan eylesin.bu soyunduğun dava zor. bu hizmet çetin. önünde çok engeller çıkacak ve seni bu yoldan vaz geçmen için bin belki milyon sebep gösterecek.inşallah başarırsın.merakla bekliyeceğim.bu arada bizimde yapmamızı istediğin şeyler olursa ki yardıma çok ihtiyacın olacağı kanaatini taşıyorum.özellikle bu yolda azar azar mesafe alsan bile devamlılık esas olduğunu hatırlatmayı bir vazife telakki ettim.yapabileceğimiz herhangi birşey olursa ve bi katkımız olursa bizde bu sevaptan nasipleniriz.Hak seninle olsun.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 May 2010, 10:24 
sinan01

hasanuzun yazdı:
kıymetli arkadaşım.Cenabu hak bu çıktığın zorlu yolda sana kolaylıklar ihsan eylesin.bu soyunduğun dava zor. bu hizmet çetin. önünde çok engeller çıkacak ve seni bu yoldan vaz geçmen için bin belki milyon sebep gösterecek.inşallah başarırsın.merakla bekliyeceğim.bu arada bizimde yapmamızı istediğin şeyler olursa ki yardıma çok ihtiyacın olacağı kanaatini taşıyorum.özellikle bu yolda azar azar mesafe alsan bile devamlılık esas olduğunu hatırlatmayı bir vazife telakki ettim.yapabileceğimiz herhangi birşey olursa ve bi katkımız olursa bizde bu sevaptan nasipleniriz.Hak seninle olsun.

allah (c.c) razı olsun...
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler elbetteki yardımlarınıza çok ihtiyacım olacak ki ben bu bölümü açarak sizlere ulaşmak istedim...
benim tek isteğim okumuş olduğunuz dini kitaplardan romanlardan hikayelerden yani tüm müslüman kardeşlerimizin işine yaricağı kitapları tavsiye etmenizdir...
allaha emanet olun...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2010, 13:47 

Burası film sitesi.Bu işlerle uğraşan insanın film sitesinde nasıl bir işi olabilir?Buradaki insanlara doğru yolumu göstereceksin?Bana biraz yalan geldi.Eğer gerçekten Allah rızası için yapıyorsan film sitelerinde ne işin var.Doğrusunu Allah bilir ama namz kıldığına bile inanmıyorum yada İslam'la yeni tanıştın ve içindeki ateşle bunları yazıyorsun.Dedim ya her şeyin doğrusunu Yüce Allah bilir.

Unutmayalım,bir şey hakkında çok konuşup onu yapmayana münafık denir.Dikkat edelim cehennem ateşi çok sıcak.Haddimizi aşmayalım,inan memleketinde de yardıma muhtaç bir sürü insan vardır.Ama sanırım amaç milyonlara hitap etmek.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2010, 14:28 
sinan01

mhs yazdı:
Burası film sitesi.Bu işlerle uğraşan insanın film sitesinde nasıl bir işi olabilir?Buradaki insanlara doğru yolumu göstereceksin?Bana biraz yalan geldi.Eğer gerçekten Allah rızası için yapıyorsan film sitelerinde ne işin var.Doğrusunu Allah bilir ama namz kıldığına bile inanmıyorum yada İslam'la yeni tanıştın ve içindeki ateşle bunları yazıyorsun.Dedim ya her şeyin doğrusunu Yüce Allah bilir.

Unutmayalım,bir şey hakkında çok konuşup onu yapmayana münafık denir.Dikkat edelim cehennem ateşi çok sıcak.Haddimizi aşmayalım,inan memleketinde de yardıma muhtaç bir sürü insan vardır.Ama sanırım amaç milyonlara hitap etmek.

evet benim amacım insanlara allah rızası için doğru yolu göstermek bunun film sitesinde yada siyasi bir sitede yapmamın bir önemi yok çünkü sanal alemde insanların vakitleri nerde nasıl geçiyor yada burası film sitesi burda şunlar olmak zorunda diye bir kaide yok ve evet doğrusunu allah bilir ve ben sana namaz kıldığımı yada kılmadığımı kanıtlamak gibi bir lüksümde olamaz çünkü ben sana ne anlatsam boş olacak bana inanmicaksın.
aslında islamla yeni tanışmadım ben küçük yaşımdan bu yana aileminde katkılarıyla dinimi çok güzel şekilde yaşadım ve yaşıyorumda elhamdülillah fakat bir sorun var ki insan yani müslüman islamı yaşarken her zaman için bir eksiklik duyar kendisinde hep daha fazlasını ister aslında evet bir yandan size katılıyorum ben dinimizle alakalı okuduğum her kitapta ve gördüğüm her yeni şeyde islamla yeni tanışmışcasına heyecan duyuyorum ...
aklımda uzun zamandan bu yana vardı bu şekilde bir konu açmak yada kendim bir site kurmak istedim ilk başlarda başarılı olamadım ve recep arkadaşımında yardımıyla açtık çok şükür ve inşallah SÖNDÜRÜLMEYE ÇALIŞILAN BU NUR ALLAH (c.c) YARDIMIYLA TAMAMLANACAKTIR...
BU YOLDA SADECE EMEKLEMEKTİR BENİM YAPTIĞIM İLAHİ NURU TAMAMLAYICI ALLAH AZİMÜŞŞANDIR VE YÜCELER YÜCESİ ALLAHIM DA ŞAHİTTİR Kİ BENİM YAPTIĞIM SADECE ALLAH VE ONUN HÜKÜMLERİNİ YÜCELTMEKTİR ...
BU SÖZLERİMDE BİR YANLIŞLIK VARSA VE BUNDAN SONRAKİ YAZACAKLARIMDA BİR YANLIŞLIK YAPARSAM LÜTFEN BENİ ALLAH RIZASI İÇİN DÜZELTİN.
sevgili kardeşim dediğim gibi ben sana namaz kıldığımı yada zekat verdiğimi kanıtlamak zorunda değilim ben bu sitede 2 yıla yakın zamandır mod luk yapmaktayım bana öm yada msn yoluylada ulaşabilirsin aklına takılan sorular varsa yada benimle konuşmak istersen tabi...
ALLAHA EMANET..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2010, 16:23 

ALLAH (c.c.),razı ve yardımcın olsun İNŞAALLAH.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2010, 16:35 

Bu nurlu hareketi ben de çok takdir ediyorum.Anlaşılan anında cevap geldiğine göre ömrümüz sanal dünyada geçiyor.Olsun.Yalnız sevgili kardeşim "Allah" yazarken büyük harfle yazarsan,inan senin ışığından daha çok faydalanabiliriz.

Bu arada bu tür bilgilere gerçek bir kaynaktan sahip olmak isteyen arkadaşlara Tomor hocanın sitesini öneririm.

Hoşçakalın,herkese saygılar.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2010, 18:36 
sinan01

mhs yazdı:
Bu nurlu hareketi ben de çok takdir ediyorum.Anlaşılan anında cevap geldiğine göre ömrümüz sanal dünyada geçiyor.Olsun.Yalnız sevgili kardeşim "Allah" yazarken büyük harfle yazarsan,inan senin ışığından daha çok faydalanabiliriz.

Bu arada bu tür bilgilere gerçek bir kaynaktan sahip olmak isteyen arkadaşlara Tomor hocanın sitesini öneririm.

Hoşçakalın,herkese saygılar.

Allah razı olsun .
beni bu konuda uyardığın için inşallah ''Allah '' yazarken kelimelerime daha çok özen gösterecem...
inşallah hep birlikte bu nurdan faydalanırız...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Oca 2011, 22:40 
nur42

teşekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız