Indirgani.CoM
Sistem saati: 23 May 2012, 16:18

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 17 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: gelmişten geleceğe türkiye;
İletiTarih: 14 May 2010, 09:20 
sinan01

Resim

tvnet te yayınlanan tarih sohbetleri adlı programın her ayın ilk cuması kadir mısıroğlu ile yamış olduğu sohbetlerde değerimize sahip çıkmanın ve türkiyenin geleceğinin nerelere gittiğini anlatan bir belgesel ....

1. bölüm;

http://rapidshare.com/files/397527219/k ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/397527223/k ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/397527203/k ... .part3.rar

2. bölüm;

http://rapidshare.com/files/397527254/k ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/397527307/k ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/397527167/k ... .part3.rar

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: gelmişten geleceğe türkiye;
İletiTarih: 09 Haz 2010, 23:09 

Kardeşim....
Kadir Mısıroğlu nun konuşmasının yayımı bir şekilde geciktiriliyor/engelleniyor, nettv dahil hiçbiryerde tam konuşma yok bu cuma 27 mayıs ile ilgili yeni konuşması yayınlanacak Allah rızası için Bu konunun üzerine düşün, tam kaydı buraya koyun.
Mısıroğlu firasetli bir zat'tır mutlaka zülfiyare dokunmuş olmalı ki insanların ulaşması engelleniyor...
yada bana öyle geliyor...hayırlısı...
Şimdiden teşekkürler...
Allah a emanet olunuz...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Haz 2010, 07:41 
sinan01

hasandinç yazdı:
Kardeşim....
Kadir Mısıroğlu nun konuşmasının yayımı bir şekilde geciktiriliyor/engelleniyor, nettv dahil hiçbiryerde tam konuşma yok bu cuma 27 mayıs ile ilgili yeni konuşması yayınlanacak Allah rızası için Bu konunun üzerine düşün, tam kaydı buraya koyun.
Mısıroğlu firasetli bir zat'tır mutlaka zülfiyare dokunmuş olmalı ki insanların ulaşması engelleniyor...
yada bana öyle geliyor...hayırlısı...
Şimdiden teşekkürler...
Allah a emanet olunuz...

arkadaşlar her ayın ilk cuması tvnet te yayınlanıyor saat 20:30 da ben izledim konuşmasını bu hafta tvnet sitesinde eklenemsini bekliyorum bende. mutlaka eklenecektir eğer eklenmezse onun yerine ben konuşacam yada diğer müslüman kardeşlerim konuşacaklar ve sesimizi duyurana kadar elimizden geleni yapacaz ki bizim özgürlüğümüzü elimizden kimse alamasın ...
ALLAH zülcelalin izni ile en kısa sürede eklicem videoyu ...
Kadir mısıroğlu aslında bir yakın tarih uzmanıdır fakat yakın tarihimizi incelerken bu kişi bizim nasıl bir islam ordusundan dünyaya geldiğimizi ve müslüman olan osmanlıların nasıl ve neden yıkıldığını anlatan videolarında gerçekleri belgeleri olmadan sölemem diyen bir kişidir kadir mısıroğlu . ben şahsen kendisinin fikirlerini seviyorum ve hayalinin büyük bir ''TÜRK İSLAM BİRLİĞİ'' olduğunun da farkındayım inşallah geleceğimiz ALLAH ın izniyle çok parlak olacaktır...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 Haz 2010, 17:16 
sinan01

Kadir MISIROĞLU BU AKŞAM Saat 20:40'da TV NET Ekranında Olacak Bilginize!

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 Haz 2010, 20:44 

eevvveet...
Abi 27 mayısın 50 ci yılı ile ilgili 11 haziran konuşması çıktı izledik (1 hafta oldu)...
sinan abim... geç kaldın...
Ancak hala 4 haziran kanlı israil tarihi nettv de yayınlanmadı facebook tan kadir mısıroğlu diye yazınca çıkan linkte 15 parçada eklemişler indirdim izledim...
Harbiden geciktirmede haklılar yenir yutulur konuşmamış mübarek.
nettv ye mesaj attım 5-6 hazirandı sanırım bir arızadan dolayı yayınlıyamadık bir iki güne eklicez dediler ama 19 haziran oldu hala yok ...
Sağlık olsun biz kendimizi biliyoruz hamdolsun...
İçimizi dökmek için böyle bir yeride vesile kılan sizlerdende Allah razı olsun vesselam...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Ağu 2010, 17:30 
YaZaROW

Devamı var mı ? eklenecek mi?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Ağu 2010, 18:03 
sinan01

waleEDWARD yazdı:
Devamı var mı ? eklenecek mi?

arkadaşlar bilemiyorum ben türkiyede dönen oyunları açıklamak için uğraş veren birisi olmadım hiçbir zaman ama bu hocamın anlattıkları bazen bana fasa fiso gibi gelmeye başladı özellikle son videolarında ve benim üstüne düştüğüm bir videoyu yayınlamayarak yaptıkları polemiklerde cabası neyse tartışılacak çok şeyler var ve isterseniz elimde videoları var indirdim ama düzenlemedim ben bir istek olamayınca ekleme gereğide duymadım isteyen varsa ekleriz sorun değil ama kadir mısıroğlu gibi kadere iman etmiş bi,r müslümana yakışmayan o kadar çok polemikler var ki!!!

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Ağu 2010, 11:53 

partları indirirken 17 dakikalık bi part nerdeyse bir saate çıkıyor ve zaman aşımına uğradı diyerek indirmeyi sonlandırıyor.bu internet hattaındanmı yoksa bendemi bi problem var çözemedim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Ağu 2010, 12:42 
sinan01

kenan59 yazdı:
partları indirirken 17 dakikalık bi part nerdeyse bir saate çıkıyor ve zaman aşımına uğradı diyerek indirmeyi sonlandırıyor.bu internet hattaındanmı yoksa bendemi bi problem var çözemedim

indirme programı kullanıyormusun?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Ağu 2010, 13:55 

download manager diye bi programla indiriyor.bu tür şeylerden pek anlamıyorum.bu programdanmı kaynaklanıyor acaba

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Ağu 2010, 14:00 

aslına bakarsan bu söylediğimin indirme programı olup olmadığını bile bilmiyorum biraz yardımcı olursan eğer gerçekten çok sevinirim zaman aşımı dediği bu programla alakalı bişeymi merak ediyorum

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Ağu 2010, 14:11 
sinan01

yo alakası yok sadece indirme programı indirmeni daha hızlı yapar o bakımdan sordum ...
rapidle alakalı bir sorundur arkadaşım birazdan yeniden dene..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Ağu 2010, 14:19 

ilgin için sağol.sorunsuz indiyor

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Ağu 2010, 23:17 

sinan kardeşe...

bu bölümü sen başlattın bizde takibe başladık ne oldu ise israil ile ilgili haziran 11 deki sohbet ve sonrasını yayından kaldırdılar sende onlara uydun ...
neden devam etmediğini açıklarken kadir mısıroğlu hocamıza övgümü sunuyorsun yoksa onu yeriyormusn bellideğil o zatın islama hizmetinin kaçbinde birini yaptık ki biz...
zannım fettullah hocaya kalbin gavurdan yana dediği için sohbetlerini yayından kaldırdılar/kaldırdın...
bu sitedeki filimlerin hepsini beğeniyormuyuz hepsini indiriyormuyuz yok...
buna rağmen kadir hocaya bu ambargoya sende uydun/kandın ya eyvallah kardeş...
yolda yürürken ayağıma taş takılsa yahudiden bilirim diyen adama yasak işlemez..
hatalarıyla kadir hocamızı seviyoruz.. onu takip etmek isteyenler kendi sitesinden yada facebook taki linkten takib edebilirler...
selam ve dua ile
esselamü ale menittebeal hüda...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 18 Ağu 2010, 08:47 
sinan01

kamber101 yazdı:
sinan kardeşe...

bu bölümü sen başlattın bizde takibe başladık ne oldu ise israil ile ilgili haziran 11 deki sohbet ve sonrasını yayından kaldırdılar sende onlara uydun ...
neden devam etmediğini açıklarken kadir mısıroğlu hocamıza övgümü sunuyorsun yoksa onu yeriyormusn bellideğil o zatın islama hizmetinin kaçbinde birini yaptık ki biz...
zannım fettullah hocaya kalbin gavurdan yana dediği için sohbetlerini yayından kaldırdılar/kaldırdın...
bu sitedeki filimlerin hepsini beğeniyormuyuz hepsini indiriyormuyuz yok...
buna rağmen kadir hocaya bu ambargoya sende uydun/kandın ya eyvallah kardeş...
yolda yürürken ayağıma taş takılsa yahudiden bilirim diyen adama yasak işlemez..
hatalarıyla kadir hocamızı seviyoruz.. onu takip etmek isteyenler kendi sitesinden yada facebook taki linkten takib edebilirler...
selam ve dua ile
esselamü ale menittebeal hüda...

VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM;
kamber kardeşim bu şekilde konuşmakla zan yapmış oluyorsun ki buda çok büyük bir günahtır kesinlikle yanlış anlaşılmak istemezdim özellikle fethullah gülen ile ilgili söylediklerinize çok kırıldım eğerki benim ön söz kısmını okumuş olsaydınız benim bu konularda tarafsız kaldığımı görürdünüz özellikle kadir mısıroğlunun son sözleriydi beni heyecanlandıran ama kastım şudur ki hükümetle birlik olması kadir hocamın ister istemez bende hayal kırıklığı yarattığını söyleyebilirim ...
elbette islam adına çok şeyler öğrendim ben şahsım adına kadir hocamdan islam için yaptıklarını okudum sürgün edilişini vatanından milletinden ailesinden herşeyi geride bırakmak zordur bunları takdir ettim ama dediğim gibi bunun gülen le yada herhangi bir kuruma verdiği laflarla asla ilgisi yoktur eğerki istek varsa ben devamını getireceğimi söyledim zaten ...
ALLAHIMA EMANET.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 Oca 2011, 17:29 

sagol kardeşim emeklerin için teşekkür ederim paylaşımlarının devamını bekliyorum

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Oca 2011, 22:44 
nur42

emeğiniz için teşekkür ederim

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 17 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız