Indirgani.CoM
Sistem saati: 23 May 2012, 16:13

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: BİZ OSMANLIYIZ;
İletiTarih: 25 May 2010, 10:48 
sinan01

Resim

HEY NEREYE DOĞRU GİDİYORUZ BİLEN VAR MI???

~Dış güçler koca Osmanlı Devletini yıkmak için çok uzun zaman hummalı bir faaliyet gösterdiler. Türlü provokasyonlarla, tahriklerle, hainane oyunlarla, iç isyanlarla, savaşlarla Osmanlı Devletini paramparça ettiler. Bu şanlı, fakat talihsiz devletin terekesinden tam 44 ...devlet çıktı bunlardan biride “TÜRKİYE-MİZDİR” ve şuan hepsi perişan vaziyette. Osmanlı’yı tarih sahnesinden silen mihraklar, Türkiye’yi de daha doğmadan öldürmek için türlü hilelere başvurdular... Tıpkı Osmanlı üzerinde oynanan haince planlarını ortaya koydular... Asırlar boyunca İ’la-yi Kelimetullah için cihad etmiş, İslam’ın sancağını 3 kıtada şanla, şerefle en yükseğe taşımak ve dalgalandırmak için canlarıyla, kanlarıyla mücadele etmiş kahramanların torunları olan bizler bugün içinde bulunduğumuz toplumsal bozukluk sebebiyle aslımıza olan bağlığımızı yitirmiş durumdayız. Nasıl mı? Buyurun izleyin videomuzu ve geldiğimiz noktayı, kendi hal ve hareketlerinizi, yaşam tarzınızı göz önünde bulundurarak, kendinizi dürüst bir şekilde inceleyiniz ve yüzümüze tokat gibi inen “NE İDİK-NE OLDUK” gerçeği ile yüzleşiniz!!!~

İZLİCEĞİNİZ VİDEO TARİHİMİZ OLAN OSMALI DEVLETİNİN ŞAN VE ŞEREFLE DOLU YILLARINI NASIL VE KİMLERE ÖRNEK OLDUĞUNU GÖSTEREN BİR BELGESİDİR SADECE BİZ TÜRKLERE ÖRNEK OLAMAMIŞTIR MAALESEF...
AİRWOLF ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ FACEBOOK SAYFASINDAN BİR ALINTIDIR

http://rapidshare.com/files/397526517/b ... _k__1_.rar

İZLEMEK İSTİYORUM

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: BİZ OSMANLIYIZ;
İletiTarih: 26 May 2010, 14:42 

Güzel video ve güzel paylaşım.Teşekkürler.

Bir de şimdiki halimize bakalım.Yazık..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Haz 2010, 13:03 

Paylaşım için tşk :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Haz 2010, 18:02 
keoma1903

ellerine saglık ustam şimdiki halimize bakıp vallahi utandım yazıklar olsun bize

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Tem 2010, 20:34 

Turkler Osmanlida tam olarak ne islerde kullaniliyorlardi biraz acip ogrenseniz diyecegimde simdi cCc forumlari gibi paste ler yaparsiniz neyse.
Indirgani nin cizgisine ve titrine bu konulari irdelemek cok golge dusuruyor benden soylemesi.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Tem 2010, 08:51 
sinan01

zimbabwe yazdı:
Turkler Osmanlida tam olarak ne islerde kullaniliyorlardi biraz acip ogrenseniz diyecegimde simdi cCc forumlari gibi paste ler yaparsiniz neyse.
Indirgani nin cizgisine ve titrine bu konulari irdelemek cok golge dusuruyor benden soylemesi.

tarihiyle utanan tek millet olan bizlere örnek olduğunuz için teşekkürler...
bu indirganinin fikri değildir bu tamamen benim paylaşımcı ruhumun ve öz düşüncemin bir ürünüdür...
merak etmeyin ( cCc ) bu bahsettiğiniz simgelerin yada forumların ne gibi pasteleri oldunu bilmiyorum ve hiç bir ilgim olamaz bir siyasetle ilgisi olmadığı gibi bir tarikat yada bir grublaşmaylada ilgimiz yoktur şükürler olsun sadece şanlı tarihimiz olan osmanlıların ve islamın bizim için önemi üzerine durduğum bir videoydu...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 Ağu 2010, 15:25 

sinan01 yazdı:
zimbabwe yazdı:

tarihiyle utanan tek millet olan bizlere örnek olduğunuz için teşekkürler...
bu indirganinin fikri değildir bu tamamen benim paylaşımcı ruhumun ve öz düşüncemin bir ürünüdür...
merak etmeyin ( cCc ) bu bahsettiğiniz simgelerin yada forumların ne gibi pasteleri oldunu bilmiyorum ve hiç bir ilgim olamaz bir siyasetle ilgisi olmadığı gibi bir tarikat yada bir grublaşmaylada ilgimiz yoktur şükürler olsun sadece şanlı tarihimiz olan osmanlıların ve islamın bizim için önemi üzerine durduğum bir videoydu...

çok güzel cevap vermişsin sinanım bu ccc lerden nefret ediyorum kendileri de aslında ne anlama geldiğini tam olarak algılasalar anlarlardı. koskoca osmanlı imparatorluğu acaba hangi düşüncenin etkisiyle yıkıldı salt milliyetçilik duygusu halbuki bunun üzerinde bi ümmet kavramı ya da islam sancağı altında birleşilseydi böyle mi olurdu ama neyse bilmezzler duymazlar...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Arl 2010, 14:00 

osmanlı olmaktan gurur duyuyorum :D osmanlılara laf edenin :evil:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 Arl 2010, 23:20 
nur42

teşekkürler.osmanlıyı tüm dünya anladı ama bu nesil doğru anlayamadı,yeni nesil tarihine,daha bağlı kalacak ,daha güçlü olacak(son 8-10 yıl bakın bir de daha önce ki yıllara)daha da zeki olacaktır.azimli ve kararlı olarak tarihine gerektiği önemi verecektir

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Oca 2011, 09:59 

bu rapidshare bi garip. ben burdan indirmeyi bi türlü beceremedim. bi yardımcı olurmusunuz...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 02 Şub 2011, 01:52 
YaZaROW

Video için teşekkürler fakat giremedim bir türlü.

"İzlemek İstiyorum" yazısına tıklayınca http://photobucket.com/recent/videos/ bu sayfaya gidiyor ve orada da hiç video yok Osmanlı ile ilgili.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 03 Şub 2011, 01:27 
sinan01

facebook sitesine ekledim kendi profilim üzerinden paylaşım yaptım umarım kimse yanlış anlamaz en sağlam yer orası oldu artık...

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz