Indirgani.CoM
Sistem saati: 22 May 2012, 18:39

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Yöneticiler bakar mısınız...
İletiTarih: 06 Ekm 2011, 14:14 

Vip üyeliğim varken birçok kez konu açmıştım ama hiçbirinde sonucu göremedim. Sayın yöneticiler dizi bölümünde hep aynı diziler var. Site birçok diziden yoksun malesef. Anime bölümü yine çok fakir. Birçok anime yok, nerdeyse hiç anime yok. Bu siteyi ilk gördüğümde direkt vip üyeliğimi almıştım ve bu geçen yaza kadar memnuniyetle kullandım. Verilen her kuruşu hakeden bir site İndirgani. Ama bir yere kadar. Çünkü artık herşey aynı geliyor. Diğer birçok siteye bakıyorum içeriği daha geniş geliyor. İndirgani kadar kaliteli değiller biliyorum ama aradıklarım malesef o sitelerde oluyor. Ben ısrarla İndirgani de olmasını istiyorum. Kendimce oluşturduğum film listem var, o listedeki filmlerin dörtte üçü malesef indirganide bulunmuyor. Çok izlenmiş, ödüller almış birçok anime indirganide bulunmuyor. Nerdeyse hiçbir anime bulunmuyor malesef. Dizi bölümünde hep aynı diziler var. Aynı dizilerin yeni bölümleri geliyor sadece. Bu durumda bir değişiklik olacak mı acaba, yoksa böyle mi devam mı edecek? Lütfen bu yazıma bir cevap verilsin site yöneticileri tarafından. Amacım hiçbir şekilde suçlamak vs. değil. Öyle bir haddim de yok. Tekrar belirtmek istiyorum, her kuruşunu hakeden bir site İndirgani ama bazı durumlarda var. Onları belirtmek istedim. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır ve umarım bu yazdıklarım dikkate alınır..

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz