Indirgani.CoM
Sistem saati: 22 May 2012, 18:36

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiştir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 27 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: PEYGAMBER EFENDİMİZ (s.a.v) HAKARET EDEN DİZİ SOUT PARK;
İletiTarih: 01 May 2010, 13:14 

Olay biraz din ile çakışınca sanırsam iletişimimizde bir sorun ortaya çıkıyor. Dediklerinizden tam olarak birşey çıkarttığımı söyleyemem çünkü bence kendime müslüman olan biriyim.. Gidip cuma günleri bile alkol alabilen bir insanım. Bunada bence Allahtan başka kimse karışamaz. Gitmişim bir yerde içmişim kime ne zararım oluyor ki? Sizede Birşey diyemiyorum sizde haklısınız sonuna kadar ama bence o bölümleri koymamanız daha yararlı olabilirdi. Ama bir diziyi tamamen ortadan kaldırmak biraz ayrımcılığa girmiyor mu? Yani siz bu sitede üye olan insanlara inanan yada inanmayan insanlar arasında ayrımcılık yapmıyor musunuz? "İnanlar için kaldırdım, İnanmayanlardan banane, onlar gitsin başka yerden indirsin" demiyor musunuz? Herşeyi kabul edebilirim ama o kadar emek harcanmış birşeye bir anda silip atılması ve sadece kendi düşünceleriniz ile yapmanız bence en büyük hakaret bu. Sizin "hakaret" diye tabir ettiğiniz o bölümleri kaldırmanıza saygı duyabilirim kendiniz rahatsız olmuş olabilirsiniz ama gidipte o kadar bölümü kaldırmak niye? Dinen bir insana haksızlık yapılması ne kadar günah siz daha iyi bilirsiniz..

Youtube ile alakasına gelince.

Benim ULU Önderime HAKARET edilince neden bu siteye benim erişimim engelleniyor. Birşey değişiyor mu? Hakaret eden gene hakaret edicek ama bunu bu sefer ben görmeyeceğim. Evet çok yararlı bu! Ne kadar doğru bir hareket olur sizce. Tepkimi ortaya koyamıyorum orada! Bu Dizi kaldırılınca, Siz ne kadar doğru bir tepki vermiş oluyorsunuz ki? Sadece kaldırarak vicdanen kendinizi Allah ile rahat hissettirmeye çalışıyorsunuz. Bunu yapınca bir tür sevap işlemiş olarak görüyorsunuz sanırım?

Kusura bakmayın ama benim dinimde birinin hakkını yemek büyük bir günahtır..

İyi Forumlar..

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: PEYGAMBER EFENDİMİZ (s.a.v) HAKARET EDEN DİZİ SOUT PARK;
İletiTarih: 01 May 2010, 14:30 
sinan01

akakb yazdı:
Olay biraz din ile çakışınca sanırsam iletişimimizde bir sorun ortaya çıkıyor. Dediklerinizden tam olarak birşey çıkarttığımı söyleyemem çünkü bence kendime müslüman olan biriyim.. Gidip cuma günleri bile alkol alabilen bir insanım. Bunada bence Allahtan başka kimse karışamaz. Gitmişim bir yerde içmişim kime ne zararım oluyor ki? Sizede Birşey diyemiyorum sizde haklısınız sonuna kadar ama bence o bölümleri koymamanız daha yararlı olabilirdi. Ama bir diziyi tamamen ortadan kaldırmak biraz ayrımcılığa girmiyor mu? Yani siz bu sitede üye olan insanlara inanan yada inanmayan insanlar arasında ayrımcılık yapmıyor musunuz? "İnanlar için kaldırdım, İnanmayanlardan banane, onlar gitsin başka yerden indirsin" demiyor musunuz? Herşeyi kabul edebilirim ama o kadar emek harcanmış birşeye bir anda silip atılması ve sadece kendi düşünceleriniz ile yapmanız bence en büyük hakaret bu. Sizin "hakaret" diye tabir ettiğiniz o bölümleri kaldırmanıza saygı duyabilirim kendiniz rahatsız olmuş olabilirsiniz ama gidipte o kadar bölümü kaldırmak niye? Dinen bir insana haksızlık yapılması ne kadar günah siz daha iyi bilirsiniz..

Youtube ile alakasına gelince.

Benim ULU Önderime HAKARET edilince neden bu siteye benim erişimim engelleniyor. Birşey değişiyor mu? Hakaret eden gene hakaret edicek ama bunu bu sefer ben görmeyeceğim. Evet çok yararlı bu! Ne kadar doğru bir hareket olur sizce. Tepkimi ortaya koyamıyorum orada! Bu Dizi kaldırılınca, Siz ne kadar doğru bir tepki vermiş oluyorsunuz ki? Sadece kaldırarak vicdanen kendinizi Allah ile rahat hissettirmeye çalışıyorsunuz. Bunu yapınca bir tür sevap işlemiş olarak görüyorsunuz sanırım?

Kusura bakmayın ama benim dinimde birinin hakkını yemek büyük bir günahtır..

İyi Forumlar..

gerçekten çok büyük dehşet içerisinde okudum yazdıklarınızı ve okurken bile aklıma insanla ALLAH AZÜMÜŞŞAN hz. arasında geçen ve peygamber efendimizin gülümseyerek anlattığı bir hadisi geldi...
'' ALLAH KULUNU SORGUYA ÇEKMEKTEDİR TERAZİNİN KÖTÜ AMELLER KISMI AĞIR GELDİKÇE İNSAN TER KANTER İÇİNDE KALMIŞ VE EN SONUN DAYANAMAYIP ALLAHA YÖNELEREK ALLAHIM SEN KULLARINA SIKINTI VERMEZSİN ONLARA AZAPTA ETMEZSİN AMA SEN BANA ŞU ANDA NEDEN AZAP EDİYORSUN?
ALLAH (c.c) ÖYLEMİ KULUM O ZAMAN KULUMUN AĞZINI BAĞLAYIN EMREDİYORUM AZALARINA ONLAR DİLE GELSİNLER DEMİŞ TABİ AZALARI KUNUŞMAYA BAŞLAYINCA HERŞEY BİR BİR ORTAYA ÇIKMIŞ ...
SONRA İNSAN AZALARINA KIZMIŞ DEMİŞ BEN SİZLER İÇİN BURDA UĞRAŞIRKEN BENİ NEDEN ELE VERİYORSUNUZ ŞİMDİ HEP BİRLİKTE YANACAZ CEHENNEMDE ....''
komik değil mi?
ALLAH AZÜMÜŞŞAN HZ. BEN KULLARIMA ZULMETMEM AMA ONLAR KENDİLERİNE ZULMEDİYORLAR... buyurmuşlardır
insan kadar nankör kimse yok ve bu arkadaşımda kendisine yaptığım şeyin günah olduğundan benim bu yaptığımı sadece sevap kazanmak için yaptığımı sölemiş halbuki ben açıklamasını yapmıştım bunun sadece ALLAH RIZASI İÇİN YAPARIM NE YAPARSAM TAKDİR ALLAHINDIR...
KİMSEYE HAKSIZLIK YAPMADIK BİZ DEMİYORUZ Kİ BU DİZİYİ İNDİRMEYİN YASAKTIR DEMİYORUZ NEDE OLSA DEMOKRASİ VAR LAİKLİK VAR KİM NE DİYEBİLİR Kİ?
HAKSIZLIK VARSA ORTADA ODA PEYGAMBERİMİZE YAPILMIŞ OLAN BİR HAKSIZLIKTIR VE BU ŞEREFSİZLİKTİR DİNSİZLİKTİR YAHUDİLERİN VE HRİSTİYAN IRKÇILARININ PİS BİR OYUNUDUR VE BU OYUNA ALET OLMAK İSTEYENLER VARSA ÇIKSIN ELİNDEN GELENİ ARDINA KOMASIN AMA ŞUNU BİLSİNKİ ELBET İSLAM VE KURAN GALİP GELECEKTİR...
ALLAHA EMANET OLUN...
KONUYU BURDA KİLİTLİYORUM ÇÜNKÜ ARKADAŞLAR BENİM YAPMAYA ÇALIŞTIKLARIMI BU KADAR ÇARPITMANIN BİR ANLAMI YOK BEN AÇIKÇA FİKRİMİ ORTAYA KOYDUM VE DEDİKLERİM ORTADADIR...
SENİN , BENİM VE TÜRKİYENİN NÜFUS CÜZDANINDA DİN KISMINDA İSLAM YAZIYORSA VE BU İSLAM ANLAYIŞI KURANDAN GEÇİYORSA SENDE DİNİNİ KAYIRMAK ZORUNDASIN VE ÖĞRENİP ÖĞRETMEK ZORUNDASIN ...

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiştir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 27 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz