Indirgani.CoM
Sistem saati: 22 May 2012, 18:35

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: HOTFİLE sız asla:DD
İletiTarih: 16 Nis 2011, 23:53 
several

İyi günler dileirm sayın İndirgani yöneticilerii.. Biliyorum bundan sonra hotfile paylaşım yapılmayacak çünkü hotfile artık siliyomuş filmleri hemen rahmetlik rapid gibi :) Ama yalnzıca ben kendi adıma konuşmuoru çoğu hotfile maduru insanın adına konuşuorum ki 6 aylık premium hesap aldık ve resmen patladı gitti çoğu sitede.. En güvendiğim site buyduki burdada oldu aynısı en azından 1 ay daha yayınlarsanız filmleir hotfile linki altında çok güzel olack birazcıkda olsa mağduriyetimiz önlenecek ...Siteden yana bi mağduriyetten bahsetmiorum gerçekten ayakta alkışlıorum bu sitede emeği geçen herkesi...
Ama lütfen hotfile yayınlarsanız linkleri az bir zamda olsa çok ii olucak ..

İNDİRGANİ EKİBİNE VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SAYGILARIMLA...

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: HOTFİLE sız asla:DD
İletiTarih: 24 Nis 2011, 21:42 

arkadaşa katılıyorum 1 yıllık hotfile üyeliğim ve tek film indirdiğim site olan burada hotfile link verilmiyor çok kötü oldu bu.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Nis 2011, 20:16 
several

sayın yöneticiler ben soru sordum ve birşey yapılmasını rica ettim ancak günlerdir herhangi bir cevap gelmedi dikkate alınmıyormuyuz acaba ?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Nis 2011, 20:40 
HypeRocktiF

Hotfile linkleri çok çabuk siliyor yani indiremeden bile silinmiş olur linkler, büyük ihtimal yöneticilerin hesapları ban yemiştir.
Akıl vermek gibi olmasın sorun yaşamamak istiyorsanız kısa süreli hesaplar alın 1 aylık fileserve hesap alın sorun çıktığında fazla para gitmemiş olur veya beğendiğiniz siteye vip üye olun.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 May 2011, 14:40 

Zaten bu sitede bütün filmeler ve oyunlar yani herşey yayınlanıyor. O kadar parayı gidip hotfile sitesine vereceğine gel burada VİP üye ol. Hem tek link hem çok hızlı hem paran yabancılara gitmemiş olur...

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz