Indirgani.CoM
Sistem saati: 22 May 2012, 18:28

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Site Kuralları
İletiTarih: 08 Eyl 2011, 23:05 
Site Yöneticisi
Ares

indirgani Forum Kuralları :

1. Site içerisinde tamamını büyük harf kullanarak mesaj yazmak yasaktır. Yazılan mesajlar kullanıcı öm " özel mesaj " ile bir sefer uyarılır tekrarlandığında kullanıcı 3 gün forumdan uzaklaştırılır.
2. Polemik yaratan bütün konular kapatılır. Bu tarz konu yaratan üyeler ilk aşamada uyarılır, yine tekrarlanırsa 3 gün forumdan uzaklaştırılır.
3. Forum içerisinde aynı konuyu farklı yerlerde birden fazla açmak yasaktır. Kuralın ihlalinde üye uyarılıp, diğer aynı olan konuları silinip bir konusu bırakılır, tekrarında üye forumdan 10 gün forumdan uzaklaştırılır.
4. Forum içerisinde yorum/açıklama/soru içermeyen sadece "Teşekkür ederim, Sağolasın, Ellerine sağlık, Eyvallah vb." tarzda msj yazan üye ilk aşamada uyarılıp msjı silinir, tekrarında forumdan üye 2 gün forumdan uzaklaştırma alır. Bu tip mesajları yazmak yerine sitemizdeki " TEŞEKKÜR ET " butonunu kullanınız.
5. Genel ahlak kurallarına uymayan, siteye, bireye yazılan hakaret mesajları silinir.
6. Reklam amaçlı tüm mesajlar silinir.
7. Siteye virüslü dosya linki verilmesi takdirde üyemiz uyarılmadan süresiz forumdan uzaklaştırılır.
8. Forumdan kaynak alıp başka yerde bizi kaynak olarak göstermemenin cezası forumdan ihraçtır.
9. Forum içerisinde kullanıcıların link paylaşımı kesinlikle yasaktır. Bu tip paylaşımlarda mesaj silinip kullanıcı uyarılacaktır. Devam ettiği takdirde kullanıcı forumda süresiz uzaklaştırma alacaktır.
10. Üyelerimizin birden fazla isimle sitemize üye olması yasaktır. Bu gibi durumlarda yeni diğer üyelikler iptal edilir,en eski üyelik bırakılır. Tekrarında cezası forumdan süresiz uzaklaştırmadır.
11. Forum içinde profilde yada eklenmiş olarak din,politika,örgüt veya bir partinin simgesi olan resimler kesinlikle kullanılamaz !!! Ayrıca bu alanlar amacına uygun olarak kullanılmalıdır.Eğer bu kural çiğneniyorsa, üyenin kullandığı resim silinip, elinden resim koyma hakkı alınacaktır !!!.Ayrıca bu üye'ye Üyelere Yapılan Uyarılar !!! kısmında uyarı yapılacaktır
12. Forum içerisinde büyük fontlarla mesaj yazmak yasaktır. Tekrarında kullanıcı 3 gün uzaklaştırma alacaktır.
13. Forum'da siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.Ayrıca, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılamaz.
14. Yöneticiler her yazılan mesaji yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen site yöneticilerine bildiriniz.
15. Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, sırf üye olmak için abuk subuk kullanıcı adları seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılar yazmak, reklam yapmak yasaktır.
16.Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek forum'un veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.
17.Forum'un resmi dili Türkçe'dir,uluslararası konuşulan dil olan İngilizce'de kullanılabilir.Diğer dillerin kullanımı Yönetici iznine bağlıdır.Kabul edilen alfabe latin alfabesidir.
18.Başka Forumlara üye veya kullanıcı toplamak için yazılan reklam mahiyetinde yazılar (Özel Mesaj Dahil) YASAKTIR.Bu şekilde davranan üyelerin üyelikleri durdurulacaktır !
19.Forum üzerindeki Email veya PM (ÖM) sitemini kullanarak ASLA ticari çıkar amaçlı mesaj GÖNDERİLEMEZ !!! Yönetim ticari olarak kullanım veya kural dışı kullanıma yönelik şikayet aldığı veya gerekli gördüğü durumlarda PM'leri (Özel Mesajları) okuma ve gerekiyorsa yayınlama hakkına sahiptir.

Saygılarımızla..
Yönetim

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Site Kuralları
İletiTarih: 16 Eyl 2011, 23:07 

iyi günler ben üye olalı baya oldu ama hala paylaşım yapmama izin verilmiyor. acaba neden? üyeliğim mi aktifleştirilmedi ? yoksa başka bi sorun mu var?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Eyl 2011, 23:25 
Site Yöneticisi
Ares

The_Night yazdı:
iyi günler ben üye olalı baya oldu ama hala paylaşım yapmama izin verilmiyor. acaba neden? üyeliğim mi aktifleştirilmedi ? yoksa başka bi sorun mu var?

sitemizde sadece adminler paylaşım yapmaktadır.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Ekm 2011, 20:43 

site de yer alan linkleri ölmüş filmlere yeniden yükleme yapılacak mı nereye yazacağımı blmedim özel msj da atmak istemedim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 01 Oca 2012, 12:28 

SAYIN YÖNETİCİLER,
31.12.2011 GÜNÜ 6 AYLIK ÜYE OLDUM LÜTFEN NASIL GİRİŞ YAPICAĞIMI
ertan1907@gmail.com adresime maillermisiz....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Oca 2012, 18:52 

merhaba bugun vıp bolume uye oldum ancak gırıs yapamıyorum kullanıcı adımı cagdasata35@gmail.com adresıme postalarmısınz

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Oca 2012, 23:38 

sayın yönetim 3d filmleri 2.gün indiremiyorum ilk gün yarım saatte inen filmler 2.gün neredeyse 24 saatte %15 falan iniyor internet hızım 20 megabit olmasına rağmen sorunu anlamış değilim lütfen yardım edermisiniz saygılarımla

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Oca 2012, 23:39 

3 aylık vip üye oldum paypal yoluyla ama açılmadı üyeliğim.ilgilenirseniz sevinirim.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Mar 2012, 23:28 

1 aylık paypal ile üye oldum ....ama vip alanına giremiyorum..krkyyilmaz@gmail.com

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Mar 2012, 13:14 

quantum_42 yazdı:
site de yer alan linkleri ölmüş filmlere yeniden yükleme yapılacak mı nereye yazacağımı blmedim özel msj da atmak istemedim

slm sayin yönetici kardesim ben sizde vip üyeyim ve ezel dizisini elli bölüme kadar indirdim lakin ne olduysa ezel dizisini bölümlerini göremiyorum sizden ricam kalan bölümleride indirmek istiyorum lütfen bana yardimci olun simdiden tesekürler...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Mar 2012, 13:18 

Ares yazdı:
The_Night yazdı:

sitemizde sadece adminler paylaşım yapmaktadır.

slm sayin yönetici kardesim ben sizde vip üyeyim ve ezel dizisini elli bölüme kadar indirdim lakin ne olduysa ezel dizisini bölümlerini göremiyorum sizden ricam kalan bölümleride indirmek istiyorum lütfen bana yardimci olun simdiden tesekürler... (size nerden mesaj atacagimi bilemedigim icin burdan yaldim :( )

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Nis 2012, 19:00 

Merhaba, Madman 5. sezonu HD olarak yükleyebilir misiniz? burada göremedim.
Teşekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz