Indirgani.CoM
Sistem saati: 22 May 2012, 06:51

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 38 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Discovery Channel / Ultimate Survival Inanilmaz Kurtulus
İletiTarih: 03 Ağu 2010, 20:14 

Bircangelo yazdı:
yanılmıyosam toplam 3 bölüm aynı başlıklara dikkat edin örneğin 2 tane moab çölü ve 2 tane oregon var aklıma gelen ve bu bölümler serinin tamamı değil ve moab çölü gibi bölümler aynı ise ilk indirdiğinizi izleyin 2. indirdiğinizin kalitesi düşük

Evet arkadaşım sana katılıyorum. Bu belgeseli 1 kaç gündür aralıklı olarak izliyorum 1 çok bölüm aynı. Tüm bölümleri indirdim. Yani kısacası bazı bölümler beni zaman kaybına uğrattı. Allah tan sınırlı internet bağlantısı kullanmıyorum yoksa bende inanılmaz kurtuluşa örnek olurdum :lol: :lol: :lol: :roll:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 Ağu 2010, 20:24 

Allah tan sınırlı internet bağlantısı kullanmıyorum yoksa bende inanılmaz kurtuluşa örnek olurdum :lol: :lol: :lol: :roll:[/quote]

Güzel yorum

Ayrıyetten sana BBC'nin LIFE , Planet Earth (Yalnız hepsi bluray çok yer kaplıyo şahsen benim sabrım ve disk yerim yetmedi) ve Space belgesellerini tavsiye ederim hele space benim hayal gücümü zorladı.İndirgani ekibi eğer bu yorumumu görürse bozulabilirler ama diyemeden edemiycem şahsen televizyonda ne zaman Life belgeseli çıksa benim bilgisayardakinden çok daha kaliteli lütfen kalitesini bizim gibi belgesel meraklıları için artırın.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 Ağu 2010, 19:25 
kemalsunal

Bu programa bayılıyorum :ugeek:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Eyl 2010, 01:37 
hyper007

Bear Grylls geri dönüyor.Bugün(06.09.2010) İnanılmaz Kurtuluşun yeni sezonu başlıyor.Sakın kaçırmayın.
Discovery Ch. Saat 21:00. Dsmart 15.kanal.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Ekm 2010, 19:13 

Teşekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 Kas 2010, 03:08 

teşekkürler..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 Oca 2011, 21:54 

En sevdiğim belgesel.Belgesel olarak yalnızca Discovery Channel izliyorum ve açar açmaz ekranda Bear Grylls'i arıyorum.Ultimate Survival'ın bir diğer adı daha var:Man vs. Wild.
Aynı zamanda Bear G. bu programın dışında yeni bir program sunmaya başladı:Worst Case Scenerio.O ise zor durumlarda ne yapılması gerektiğini anlatıyor fakat doğada değil.Daha çok şehir içinde ve oda kesinlikle harika.

Bu arada belki duymuşsunuzdur, Ntv kanalında "Doğada Tek Başına" adlı bir program yer alıyor.O da aynı Ultimate Survival gibi.Sunucu Serdar Kılıç, çok bariz bir şekilde programın "Türk Versiyonu"nu yapıyor!
Bu da yetmemiş gibi Serdar K. ikinci sezonda Worst Case Scenerio'nun "Türk Versiyonu"nu yapmaya karar versin.
Eğer aranızda Serdar K.'yı tanıyan varsa lütfen Bear Grylls'i kopya çekmemesi gerekmesini söylesin.Çünkü gerçektende bu benim sinirlerimi bozuyor.Ve gerçekten onun kadar başarılı olamayacağını not olarak eklesin.
:evil:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Şub 2011, 10:47 

admin arkadaşlar hiçbir partı indiremiyorum telif hakkından dolay silinmiştir felan diyo neden olabilir acaba lütfen bir bakıp ilgilenebilirmisiniz teşekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Şub 2011, 11:43 

LİNKLER ÖLDÜ YENİLEYİN LÜTFEN

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Şub 2011, 15:22 

YÖNETİM LÜTFEN LİNKLERE ERİŞİM GERÇEKLEŞMİYOR DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİZ .

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Nis 2011, 19:15 

hotfile linkleri silmiş ne zaman yenilenir ve rapidshare linkleri eklenir
???

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 01 Şub 2012, 10:56 

Linkler silinmiş. yenilendiğinde bana bildirebilir misiniz ?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 Şub 2012, 04:52 
oldwolf

yurdo yazdı:
Adamcağız memleketimize bir günlüğüne gelmiş turistik yerlerini gezip birde adını inanılmaz kurtuluş deyip filme almış dünya tv lerinde övüne övüne anlatıyor.pöh yahu biz bu ülkede hergün yaşamaya çalışıyoruz. Terörle savaşıyoruz , Trafik canavarı ile hergün cebelleş, Hastanelerde ya sağ kal yada bu dünyayı terket politikası ile muayene olmaya çalış, Emekliler maaş kuyruğunda bu ayın talihlisi ayşe teze oldu gelecek ayın talihlisi kim diye gibi ahiret yolculuğuna tek tek gönder.Yollarda, parklarda ya tinercilerle kılıç kalkan ile alan savunması yap yada pitpul köpekleri ile ikili mücadeleye gir.Asgari ücretle dört nufus geçindirmek için ya yerin altında göçükde öl yada 40 katlı binalardan aşşağıya uç,Doğal afetlerde telef ol ,Töre diye onca kız çocuklarımız diri diri göm.Yani saymakla bitmez bizim yaşam mücadelesi adlı filmimiz. Bunu yazarken dışardan sela sesi geliyor. Eee ne yapalım kalan sağlar bizimdir yine bir yiğit gurbete gitti. Tarih: 30 Tem 2010

30 Temmuz 2010 yani mesajı yazdığınız tarih, CUMA gününe denk geliyor. Duyduğunuz sela cenaze namazı için değil de, Cuma namazı için olmasın :D

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 38 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz