Indirgani.CoM
Sistem saati: 20 May 2012, 05:48

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 45 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: The Book Of Eli 2010
İletiTarih: 19 May 2010, 00:10 
Site Yöneticisi
Ares

Resim
Resim

ResimResimResim

The Book Of Eli 2010 720p Bluray x264-Wiki
Eklenti:
The.Book.Of.Eli.dlc

ALTYAZI : http://divxplanet.com/sub/m/23375/The-Book-of-Eli.html
Not: Altyazı olarak ingilizce altyazı yayınlanmış. Yukarıdaki linkten Türkçe altyazıyı takip edebilirsiniz.

Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: The Book Of Eli 2010
İletiTarih: 19 May 2010, 01:25 

Hangi programın dosyası oluyor dlc? Normal link verilmeyecek mi?
Teşekkürler.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 01:39 
uNLeaSheD

perle4834 yazdı:
Teşekkürler.

Yardım bölümünde DLC dosyalarını nasıl indireceğinize dair bilgiler mevcuttur..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 02:28 

uNLeaSheD yazdı:
perle4834 yazdı:
Teşekkürler.

yardim.php
Yardım bölümü bu link sanırım ama soruma cevap bulamadım burda ben.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 02:32 

Yardımı buldum ama ben JD kullanmıyorum IDM kullanıyorum. Sanırım bu filmi burdan indiremeyeceğim.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 07:36 
msenturkoglu

paylaşım için teşekkür

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 10:35 

perle4834 yazdı:
Yardımı buldum ama ben JD kullanmıyorum IDM kullanıyorum. Sanırım bu filmi burdan indiremeyeceğim.

Eğer Jdownloader'a kişisel bir garezin yoksa indirebilirsin. Yani "indiremeyeceğim" derken? Seninde baktığını söylediğin yardım bölümünde Jdownloader'ı indirmek içinde link verilmiş.

Bu arada alt yazılar çıkmış. Ki öyle heyecanlanmışlarki aynı senkrona sahip altyazıyı 3 ayrı kullanıcı upload etmiş :) ..

Çok teşekkürler beklediğim bir filmdi. Linkleri başka siteler nedenini anlayamadığım bir biçimde açık şekilde verdiğinden umarım erken silinmez.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 11:19 

uNLeaSheD yazdı:
perle4834 yazdı:
Teşekkürler.

Kardeşim ben 50 yaş üstü bir insanım. IDM'yi zor öğrendim, JD'yi kurması öğrenmesi zaman alır. O yüzden rapid linki olmaz ise indiremiyorum demek istedim.
Teşekkürler.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 11:22 
sinan01

perle4834 yazdı:

Kardeşim ben 50 yaş üstü bir insanım. IDM'yi zor öğrendim, JD'yi kurması öğrenmesi zaman alır. O yüzden rapid linki olmaz ise indiremiyorum demek istedim.
Teşekkürler.

zaten dlc dosyalarının içinde r5apid dosyaları mevcuttur sadece yapmanız gereken dlc dosyalarını açıp indirmeniz gerekli.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 11:41 

sinan01 yazdı:
perle4834 yazdı:

Teşekkürler.

zaten dlc dosyalarının içinde r5apid dosyaları mevcuttur sadece yapmanız gereken dlc dosyalarını açıp indirmeniz gerekli.

Sinan güzel söylemişsin. Yaşım 30'un üzerinde,teknolojiyle aram iyi değil fakat. Ben birazcık denedim beceremedim. Niçin o programın içine saklıyorsunuz ki linkleri ? direk buraya yazsanız olmaz mı ?
Teşekkürler.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 11:56 
Site Yöneticisi
Ares

Arkadaşlar sizlere iyilik yapıyoruz ama onada bir laf ediyorsunuz. Tamam teknolojiden uzak olabilirsiniz. Anlıyorum ama yardım bölümünde detaylı bir şekilde anlattım ayrıca linkleri açık vermemiz sizin için daha kötü olur 35 tanenin üzerindeki linkleri tek tek tıklayıp listeye almak mı daha zor yoksa şu küçükük dosyayı indirip programın içerisine atmak mı 1 dakikanızı almayacak bir işi neden yarım saat uğraşmak istiyorsunuz. Lütfen birazcık kendiniz geliştiriniz. Çok basit bir program yardım bölümündekileri harfiyen uygularsanızı sorun olmayacaktır.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 13:17 

Ares yazdı:
Arkadaşlar sizlere iyilik yapıyoruz ama onada bir laf ediyorsunuz. Tamam teknolojiden uzak olabilirsiniz. Anlıyorum ama yardım bölümünde detaylı bir şekilde anlattım ayrıca linkleri açık vermemiz sizin için daha kötü olur 35 tanenin üzerindeki linkleri tek tek tıklayıp listeye almak mı daha zor yoksa şu küçükük dosyayı indirip programın içerisine atmak mı 1 dakikanızı almayacak bir işi neden yarım saat uğraşmak istiyorsunuz. Lütfen birazcık kendiniz geliştiriniz. Çok basit bir program yardım bölümündekileri harfiyen uygularsanızı sorun olmayacaktır.

jdownloader kullanmıyanlar dlc dosyasının içini açtıktan sonra linkleri gorebilir link sayısının fazla olması sebebiyle boyle bir yonteme gidiliyor bende jdownloader kullanıyorum çok daha kolay bir yontem tavsiye ederim bilmediginiz seye hemen çamur atmayın adamlar o kdar ugraşıyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 14:06 

wingtsun85 yazdı:
Ares yazdı:

jdownloader kullanmıyanlar dlc dosyasının içini açtıktan sonra linkleri gorebilir link sayısının fazla olması sebebiyle boyle bir yonteme gidiliyor bende jdownloader kullanıyorum çok daha kolay bir yontem tavsiye ederim bilmediginiz seye hemen çamur atmayın adamlar o kdar ugraşıyor.

Bütün yazılanları okudum. Sizin tabirinizle çamur atma olayını göremedim. Şu dlc dosyası JD kullanmadan nasıl açılır bir anlatsanız da öğrensem. "jdownloader kullanmıyanlar dlc dosyasının içini açtıktan sonra linkleri gorebilir " demişsiniz. Notepad ile açamadım.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 14:25 
Site Yöneticisi
Ares

Sayın "perle4834" yaşanızdan dolayı size hürmet ediyoruz ama o dosyayı yani dlc file dosyasını jdownload olmadan açamazsınız. Lütfen yardım bölümünden prg indirin sonrada benim anlatmış olduğum şekilde ki resimlerde mevcut orada aynısını yapın linkleri göreceksiniz.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 14:43 

Ares yazdı:
Sayın "perle4834" yaşanızdan dolayı size hürmet ediyoruz ama o dosyayı yani dlc file dosyasını jdownload olmadan açamazsınız. Lütfen yardım bölümünden prg indirin sonrada benim anlatmış olduğum şekilde ki resimlerde mevcut orada aynısını yapın linkleri göreceksiniz.

Çok teşekkür ederim.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 19:15 
tevfikk

Ares yazdı:

Sayın Ares 'dlc file dosyasını jdownload olmadan açamazsınız' diye yazmışsınız ;
Yukarda da '35 tanenin üzerindeki linkleri tek tek tıklayıp listeye almak mı daha zor yoksa şu küçükük dosyayı indirip programın içerisine atmak mı ' diye yazmışsınız
perle4834 arkadaşımız da 'Kardeşim ben 50 yaş üstü bir insanım. IDM'yi zor öğrendim, JD'yi kurması öğrenmesi zaman alır. O yüzden rapid linki olmaz ise indiremiyorum demek istedim ' Demiş
Siz bu tartışamayı bukadar uzatmak yerine 35'in üzerindeki linkleri buraya koysanız olmazmı ? Hem elinizdeki ^jdownload^ programının da bize faydası olurdu
Bu Prorgramı indirtmenizdeki ısrarlılığı anlamış değilim. Ayrıca İnsanları sınıflandırmayın lütfen. Ben 65 Yaşın üzerindeyim hürmetim daha mı fazla benden küçüklere karşı ? Kabul etmiyorum. İnsanım ve Üyenizim hürmetim diğerleri kadardır.
Özür diliyerek
O Pragrama ihtiyacımız olmadan indirebileceğimiz 35'in üzerindeki linkleri buraya koymanızdır 'Şayet İnsan ve Üyeniz olarak hürmetimiz var ise
İyi Çalışmalar

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 20:26 

Merhaba arkadaşlar, öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. Alt yazı dosyası yukarda bir arkadaşın da bahsettiği 3 ayrı ama senkronları aynı dediği dil dosyasından biri;

Kod:
Sub ID:#167100   E.T.: 2010.18.05   
WiKi | CaLLiOpeD | TBc | lOVE

bu mudur? Henüz dosyaları indirme işlemi bitmediği için ve benden sonraki arkadaşlara yardım olması açısından direk alt yazı linki (divxplanet'ten de olabilir) verilirse çok memnun olurum.

Herşey için tekrar teşekkürler..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 21:23 
Site Yöneticisi
Ares

tevfikk yazdı:
Sayın Ares 'dlc file dosyasını jdownload olmadan açamazsınız' diye yazmışsınız ;
Yukarda da '35 tanenin üzerindeki linkleri tek tek tıklayıp listeye almak mı daha zor yoksa şu küçükük dosyayı indirip programın içerisine atmak mı ' diye yazmışsınız
perle4834 arkadaşımız da 'Kardeşim ben 50 yaş üstü bir insanım. IDM'yi zor öğrendim, JD'yi kurması öğrenmesi zaman alır. O yüzden rapid linki olmaz ise indiremiyorum demek istedim ' Demiş
Siz bu tartışamayı bukadar uzatmak yerine 35'in üzerindeki linkleri buraya koysanız olmazmı ? Hem elinizdeki ^jdownload^ programının da bize faydası olurdu
Bu Prorgramı indirtmenizdeki ısrarlılığı anlamış değilim. Ayrıca İnsanları sınıflandırmayın lütfen. Ben 65 Yaşın üzerindeyim hürmetim daha mı fazla benden küçüklere karşı ? Kabul etmiyorum. İnsanım ve Üyenizim hürmetim diğerleri kadardır.
Özür diliyerek
O Pragrama ihtiyacımız olmadan indirebileceğimiz 35'in üzerindeki linkleri buraya koymanızdır 'Şayet İnsan ve Üyeniz olarak hürmetimiz var ise
İyi Çalışmalar

Sayın tevfikk Amcacım;
Öncelikle ben bu sitenin adminiyim ve yaşımda 32 yani sizin yaşınızın neredeyse yarısı babam yaşında insansınız. Ben benden büyük insanlara hakettikleri kadar hürmet eder, benden küçüklere de yine hak ettikleri kadar saygı duyarım. sitemizde daha önceleri rapid ve diğer linkler hep 100 mb olarak upload ediliyordu ve dvdrip bir film bile 8 parttan oluşuyordu. Bu dönemde kullanıcılarımızdan aldığımız feedbackler ile download programlarına eklemesi ve tek tek tıklama işlemleri zor olduğu konusunda gelen şikayetler üzerine film uploadlarımızı 200 mb olarak yapmaya başladık. Şimdilerde bir dvdrip film 4 parttan oluşuyor ve programların listesine almak daha kolay oluyor. Ancak bu HD kalitesindeki filmleri rapid linklerini açık olarak vermek hem forum sayfasını çok fazla uzamasına hem linklerin kötü niyetli kişiler tarafından kopyalanıp şikayet edilmesine hemde harcadığımız bu kadar emeğin çalınarak başka yerlerde paylaşılmasına neden olmaktadır. Fakat Hd filmleri 720p olsun 1080p olsun linklerini yönetim olarak açık vermeme kararı aldık.
Sonuç olarak her yiğidin bir yoğurt yeme tarzı vardır, bizde yoğurdu bu şekilde yiyiyoruz. Programı kullanma konusuna gelince eğerki indirip denemiş olsaydınız ne kadar basit ne kadar kolay olduğunu görecektiniz. Ayrıca bu talebi bize ileten diğer kullanıcımız yazdığım mesajdan sonra tşk edip sonuca ulaşıyor fakat siz Sayın tevfikk konuyu hala devam ettirmektesiniz. Bana hitap etmişsiniz konuyu uzatıyorum diye ama esas siz maalesef uzatmaktasınız. Eğer gerçekten prog kurmayı başaramıyorsanız size yardımcı olurum ama yok ben uğraşamam diyorsanız özürdilerim ama bu aşamadan sonra benim yada diğer arkadaşlarımın yapacağı pek birşey kalmıyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 22:19 

teşekkürler süper payLaşım ufak bir sorum var alt yazıLar var ama film ne dilde türkçe mi yoksa değilmi ?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 May 2010, 22:39 
Site Yöneticisi
Ares

emperor33 yazdı:
teşekkürler süper payLaşım ufak bir sorum var alt yazıLar var ama film ne dilde türkçe mi yoksa değilmi ?

ingilizce

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 08:37 

Teşekkürler...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 10:42 

hotfile linkleri neden yok.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 12:35 
Site Yöneticisi
Ares

emqcer yazdı:
hotfile linkleri neden yok.

Hd kalitesindeki filmlerde sadece rapid linklerinin paylaşımı yapılmatadır.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 13:12 
rockfatal

Bu altyazı bulan varsa ya da bu filme uyan başka bi altyazıya rastlayan varsa direkt link atabilirmi buraya ?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 18:08 

rockfatal yazdı:

Bu altyazı bulan varsa ya da bu filme uyan başka bi altyazıya rastlayan varsa direkt link atabilirmi buraya ?

http://divxplanet.com/sub/s/167093/The-Book-of-Eli.html

Bu linke tıkladığında "Altyazıyı İndir" butonunu görüyorsun ona tıkladığında istediğin alt yazı direk iner. Bu alt yazı "WiKi | CaLLiOpeD | TBc | lOVE | 480p.BRAC3-ViSiON | BRRip.XviD.AC3-KiNGS | aXXo | BRRip.480p.Xvid.AC3.PRoDJi" bu sürümlerin tamamı için senkronlanmış. Buradaki sürüm "wiki" yani bu alt yazı indirgani'den indirdiğiniz film için uygun.

İsteyen olursa diye altyazının Rapidshare linki : http://rapidshare.com/files/389601593/T ... _.rar.html

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 45 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz