Indirgani.CoM
Sistem saati: 20 May 2012, 05:48

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 45 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: The Book Of Eli 2010
İletiTarih: 20 May 2010, 18:53 
rockfatal

Açıklayıp link verdiğin için çok teşekkür ederim afebryll.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 19:20 

rockfatal yazdı:
Açıklayıp link verdiğin için çok teşekkür ederim afebryll.

Problem değil..

İnsanlar en düşüğü 600 mb filmleri 350 mb'lik dizileri günü gününe buraya upload ediyorlar. Bu çok uzun, sıkıcı ve gerçekten zaman isteyen bir iş. Benzeri web sitelerine baktığınızda çoğu reklamlarla doludur doğru dürüst bir konu bulunmaz site düzenli değildir ve 10 linkten 8'i muhakkak kırıktır. Bu site bu işte çok çok iyi gerçekten. Ve ortada bir forum mantığı var basit bir blog scriptiyle yorum ve soru kabul etmeden hiç bir şeyle uğraşmadan sadece reklamdan hiç uğraşmadan şimdikinin iki katı para kazanabilecekken üstelik. O yüzden bizde yapabileceğimiz en düşük durumda birbirimize yardımcı olursak internetin varoluş amacı gayet güzel sağlanmış oluyor. Benim görüşüme göre.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 20:46 

yav allah aşkına yardım menüsü java hatası veriyor jdownload öğrenmenin teknoloji gerisinde kalması yla alakası ney. ayrıca güzelce resimli anlatın ne yapacağımızı yapalım bu ne ya...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 21:12 
uNLeaSheD

mohib yazdı:
yav allah aşkına yardım menüsü java hatası veriyor jdownload öğrenmenin teknoloji gerisinde kalması yla alakası ney. ayrıca güzelce resimli anlatın ne yapacağımızı yapalım bu ne ya...

Çok bilmiş bi yorum olmuş bu.. Zaten anlatılıyor arkadaşım, yukarda yazılan yazılarda bunların üstüne.. Sen okumuyorsan bunu da dert edecek değiliz demi ? Forumun en alt kısmında yardım bölümü var, girip orda nasıl indireceğini görebilirsin..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 21:48 

uNLeaSheD yazdı:
mohib yazdı:

Çok bilmiş bi yorum olmuş bu.. Zaten anlatılıyor arkadaşım, yukarda yazılan yazılarda bunların üstüne.. Sen okumuyorsan bunu da dert edecek değiliz demi ? Forumun en alt kısmında yardım bölümü var, girip orda nasıl indireceğini görebilirsin..

ya bırakın allah aşkına kardeşim bilmiş falan filan bilmiş falan değilim evet öğrendim ama sizin yardım bölümüne girdim linklerin çoğu çalışmıyor isyanım bu yönde başka bir siteden görsel olarak dlc dosya ve jdownloader programının kullanımını öğrendim ve indiriyorum bana 1 saate mal oldu bilmişlik değil karşınızdakinin ne uslupla olursa olsun sitenin üyesi olduğumuzu ve ne için sorun varsa o sorun hakkında yorum yaptığımızı söyleyebilirim ama böyle suçlayıcı kelimeler kullanmayın bir daha yorum da yapmam zaten size iyi çalışmalar ...

jdownloader kurulumu ve dlc...

+ j downloader kurulumu

öncelikle arama motorlarından son sürümü jdownloader bulup kurunuz , bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum kolay bulunuyor,programı bilgisayarımıza rarlı bir
şekilde indirip rardan çıkarıyoruz, klasördeki setup dosyasına tıklayarak kurulumu başlatıyoruz , next tuşu ile ilerleyerek sırasıyla hangi dizine kurulum yapılması gerektiğini
tercih size kalmış seçebiliyoruz,dil ayarlarından türkçeyi seçiyoruz ve bir kaç nexten sonra kurulum bitiyor bu arada firefox pluginlerini yüklemek isterseniz yüklersiniz yoksa o kısımda
iptal edip programa devam edebilirsiniz kısa süreli bir update yaptıktan sonra program hazır birşekilde başlıyor.

+dlc

jdownloader programı 3 ana pencereden oluşuyor indirmeler,link yakalayıcılar ve ayarlar

dlc linki ile işleme başlmadan önce aayarlar menüsünden sol menüdeki takma birimler & eklentiler bölümündeki barındırıc premium kısmına girerek dlc linkimiz premium olduğu için sag menüden rapidi bularak kabul et kısımı aktif ediyoruz eğer benim gibi premium sahibi iseniz hemen alttaki menüden rapidi seçip
hesap ve şifreyi giriyoruz bu kadar
dlc linkimizi jdownloader programının en üstündeki menülerden linkler kısmına tıklıyoruz ve aşağıda link ekle ve kontayner yükle seçenğini seçerek filmin dlc linkini gösteriyoruz. ve indirmeye başlıyoruz.

benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar için yanlışım varsa af ola..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2010, 22:24 
Site Yöneticisi
Ares

mohib yazdı:
ya bırakın allah aşkına kardeşim bilmiş falan filan bilmiş falan değilim evet öğrendim ama sizin yardım bölümüne girdim linklerin çoğu çalışmıyor isyanım bu yönde başka bir siteden görsel olarak dlc dosya ve jdownloader programının kullanımını öğrendim ve indiriyorum bana 1 saate mal oldu bilmişlik değil karşınızdakinin ne uslupla olursa olsun sitenin üyesi olduğumuzu ve ne için sorun varsa o sorun hakkında yorum yaptığımızı söyleyebilirim ama böyle suçlayıcı kelimeler kullanmayın bir daha yorum da yapmam zaten size iyi çalışmalar ...

jdownloader kurulumu ve dlc...

+ j downloader kurulumu

öncelikle arama motorlarından son sürümü jdownloader bulup kurunuz , bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum kolay bulunuyor,programı bilgisayarımıza rarlı bir
şekilde indirip rardan çıkarıyoruz, klasördeki setup dosyasına tıklayarak kurulumu başlatıyoruz , next tuşu ile ilerleyerek sırasıyla hangi dizine kurulum yapılması gerektiğini
tercih size kalmış seçebiliyoruz,dil ayarlarından türkçeyi seçiyoruz ve bir kaç nexten sonra kurulum bitiyor bu arada firefox pluginlerini yüklemek isterseniz yüklersiniz yoksa o kısımda
iptal edip programa devam edebilirsiniz kısa süreli bir update yaptıktan sonra program hazır birşekilde başlıyor.

+dlc

jdownloader programı 3 ana pencereden oluşuyor indirmeler,link yakalayıcılar ve ayarlar

dlc linki ile işleme başlmadan önce aayarlar menüsünden sol menüdeki takma birimler & eklentiler bölümündeki barındırıc premium kısmına girerek dlc linkimiz premium olduğu için sag menüden rapidi bularak kabul et kısımı aktif ediyoruz eğer benim gibi premium sahibi iseniz hemen alttaki menüden rapidi seçip
hesap ve şifreyi giriyoruz bu kadar
dlc linkimizi jdownloader programının en üstündeki menülerden linkler kısmına tıklıyoruz ve aşağıda link ekle ve kontayner yükle seçenğini seçerek filmin dlc linkini gösteriyoruz. ve indirmeye başlıyoruz.

benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar için yanlışım varsa af ola..

yardım bölümünde hiçbir link çalışmıyor demişsiniz ya saatlerce uğraşıp bunları yazmışsınız ama bir bakın bakalım yardım bölümünde dlc file nasıl kullanılır başlığı var ama oraya girmeye üşeniyorsanız ben size sayfayı kopyaladım. buyrun aşağıda resimli resimli anlatım var daha ne yapalım Allah aşkına söylermisiniz
Bu program sayesinde sitemizde verilen dlc dosyalarını rahatlıkla indirebilirsiniz. aşağıdaki ekran görüntülerinde programın kullanımı hakkında bilgiye sahip olacaksınız.

JDownloader İndir :
http://rapidshare.com/files/307950615/J ... .9.579.rar
Resim
Resim
Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 02:06 
asparagas38

Elleriniz dert görmesin arkadaslar. 23. part icin winrar crc hatasi veriyor dosya bozuk diyor acaba hata bendenmi kaynaklaniyo yoksa dosyadami bi bozukluk var yardim eden olursa bu konuda sevinirim. Kolay Gelsin

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 03:59 

Ben sadece filmi beğendiğimi , seyredecek kişilerinde beğeneceğini düşündüğümü belirtmek istedim .
Uzun süredir de teşekkür butonuna basamamaktayız . İnanın sadece teşekkür iletmek veya teşekkürler indireceyim terimlerini bu sade ve hoş formunuzda görüntü kirliliğinden ibaret olduğunu düşündüğümden yazmıyorum . Şayet varsa bir yorumum veya önerim sadece onu yazıyorum .

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 06:07 

Yardim bolumunde bir sikinti mi var, linkler acilmiyor?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 08:35 
sinan01

asparagas38 yazdı:
Elleriniz dert görmesin arkadaslar. 23. part icin winrar crc hatasi veriyor dosya bozuk diyor acaba hata bendenmi kaynaklaniyo yoksa dosyadami bi bozukluk var yardim eden olursa bu konuda sevinirim. Kolay Gelsin

crc hatası veren partı silip yeniden indirin lütfen...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 09:48 
sinan01

filmi daha yeni izleme fırsatı buldum ve yorum yapmadan edemedim çünkü filmde o kadar güzel sahneler var ki tabi washington abimiz filmin hakkını vermiş ama ben filmin sonlarına doğru çok üzüldüm neden mi? adamlar kendi kutsallarına dinlerine o kadar çok bağlılar ki yaptıkları filmlerde mutlaka bahsediyorlar ve yücelttikçe yüceltiyorlar .yanlış anlaşılmasın ben isa (a.s) getirdiği incilden bahsetmiyorum tabiki onada inanıyoruz ben şu anki bozulmuş incilden bahsediyorum. bizlerin müslümanların neden böyle olmadıklarına ve kuran-ı kerimi neden bu şekilde yüceltmediklerine ve dinmize neden sahip çıkmadımıza şeriat dedikçe neden yobaz olduğumuzu bir türlü anlayabilmiş değilim....
yazıklar olsun bize ki şu güzelim dinimize sahip çıkmadığımız ve bir kefere kadar olamadığımız için ...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 10:49 
asparagas38

sinan01 yazdı:
asparagas38 yazdı:

crc hatası veren partı silip yeniden indirin lütfen...

4. kez indirdim denedim ama hep dosya bozuk diyor, Dosya inerken zaten CRC Denetimi Basarisiz diyor. Neyse kismet degilmis. Kolay Gelsin.

En son asparagas38 tarafından, 21 May 2010, 10:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 10:50 
Site Yöneticisi
Ares

asparagas38 yazdı:
4. kez indirdim denedim ama hep dosya bozuk diyor, neyse kismet degilmis. Kolay Gelsin

Gerçekten bozuk değil çünkü bu dilmin dlc file dosyası tam 432 kez indirilmiş durumda. Yani hata olsa inanın burası yıkılırdı mesajlardan.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 18:13 

arkadaşlar

yaklaşık 1 yıldır sitenizin sürekli takipçisiyim.bu ilk sorunum ve ilk mesajım bu da ne kadar iyi bi iş yaptığınızın kanıtıdır sanırım ;)

benim sorunum şu;

jdowloader dan .dlc dosyasını indirdim.bütün partlar indi Ancak part5 dün akşam hata verdi(file not found).10 defadan fazla denedim jdownloaderin bütün fonksiyonlarıyla denedim(reset-force download-disable/enable).sanıyorum rapidden silindi.Sizinde bildiğiniz farklı rapid enginelardan denedim ama rapidshare da o dosyayı bulamıyorum. hata benim de olabilir ancak ilgilenirseniz çok sevinirim yada part5 için en azından alternatif bi link koyabilirseniz.şimdiden teşekkürler.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 18:23 

legend980 yazdı:
arkadaşlar

yaklaşık 1 yıldır sitenizin sürekli takipçisiyim.bu ilk sorunum ve ilk mesajım bu da ne kadar iyi bi iş yaptığınızın kanıtıdır sanırım ;)

benim sorunum şu;

jdowloader dan .dlc dosyasını indirdim.bütün partlar indi Ancak part5 dün akşam hata verdi(file not found).10 defadan fazla denedim jdownloaderin bütün fonksiyonlarıyla denedim(reset-force download-disable/enable).sanıyorum rapidden silindi.Sizinde bildiğiniz farklı rapid enginelardan denedim ama rapidshare da o dosyayı bulamıyorum. hata benim de olabilir ancak ilgilenirseniz çok sevinirim yada part5 için en azından alternatif bi link koyabilirseniz.şimdiden teşekkürler.

Şimdi baktım rapidden linke yazan aynen şu;
"The uploader has removed this file from the server. " :?
Kötü niyetli birinin size sabotajı olarak değerlendirmeyi seçtim ben.
şimdi elimde 22 part var. (part5 dışındaki hepsi)
sizce ne yapmam gerekiyor.
bi de yeni yüklemede umarım öncekiyle uyumlu olur da 4,2 gb veriyi tekrar indirmek zorunda kalmam. tekrar teşekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 May 2010, 23:45 
Site Yöneticisi
Ares

legend980 yazdı:
Şimdi baktım rapidden linke yazan aynen şu;
"The uploader has removed this file from the server. " :?
Kötü niyetli birinin size sabotajı olarak değerlendirmeyi seçtim ben.
şimdi elimde 22 part var. (part5 dışındaki hepsi)
sizce ne yapmam gerekiyor.
bi de yeni yüklemede umarım öncekiyle uyumlu olur da 4,2 gb veriyi tekrar indirmek zorunda kalmam. tekrar teşekkürler

1 dakika önce kontrol ettim bütün partlar sağlam görünüyor. tekrardan deneyebilirmisniz.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 May 2010, 11:22 

bircok forumda surekli bu tur tartismalar var. su link bozuk, bu yanlis, biz anlatamadik, siz anlayamadiniz, biz su yastayiz, size biz saygisizlik etmedik ki vs.
neden bu sitenin sahipleri bu tur konulari kisisel degil de, consultancy gibi ormuyorlar (veya bu konuda bilgi sahibi olan uyeler). diyelim bir teknik konu var, bazi uyeler icin acik degil; 1ytl, 2ytl vs karsiligi size bu konuda profesyonel yardim verebiliriz denir. (ona gore aciklama yapilir) bu durumda burada herkes hak ettigini dusundugu saygiyi elde eder zannediyorum.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 May 2010, 12:20 

siteye laf yok , indirgani gibi site bulmak zor .

filmi indirmeyi düşünüyorum güzel bir filme benziyor .

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 May 2010, 14:57 
sinan01

ozgur yazdı:
bircok forumda surekli bu tur tartismalar var. su link bozuk, bu yanlis, biz anlatamadik, siz anlayamadiniz, biz su yastayiz, size biz saygisizlik etmedik ki vs.
neden bu sitenin sahipleri bu tur konulari kisisel degil de, consultancy gibi ormuyorlar (veya bu konuda bilgi sahibi olan uyeler). diyelim bir teknik konu var, bazi uyeler icin acik degil; 1ytl, 2ytl vs karsiligi size bu konuda profesyonel yardim verebiliriz denir. (ona gore aciklama yapilir) bu durumda burada herkes hak ettigini dusundugu saygiyi elde eder zannediyorum.

:lol:
okuyunca bişey anlamadım ama sonradan köşeli düştü bende ama adın gibi özgür düşünmüşsün .... ;)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 May 2010, 15:15 
rockfatal

Film hiç hoşuma gitmedi doğru dürüst senaryo yok.. Tamam görsel açıdan çok güzelde, uyduruk bi senaryoyla film çekiyorlar, Tanrının Kitabıymış tamam anladık eee bu mu diyor insan, yani izledikten sonra kısacası izlesenizde fark etmez izlemesenizde...
Şu geçenlerde bir film çıkmıştı ya ismi The Road dı yanlış hatırlamıyorsam, o bile bu filmden daha mantıklıydı burda saçma sapan din propagandası yapmışlar üstelik acayip saçma konuya hakim olmadan yapmışlar.. Din propagandasını "İncil" için değilde "Kur'an-ı Kerim" için yapsalardı yine fikirlerim değişmezdi açıkçası din propagandasıyla film yapılmaz...
Dini bir konuyu filme çevirirsin o ayrı bir mesele ama sen normal bi kıyamet filmi yapıp arada da tek kutsal kitap bu dersen adamı yerden yere vururlar... Ama filmin konusu cidden çok zayıftı sırf görsellik olsun diyorsanız doyasıya var...

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 45 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz