Indirgani.CoM
Sistem saati: 20 May 2012, 05:34

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 40 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: The Matrix Trilogy
İletiTarih: 15 Arl 2009, 15:19 
Site Yöneticisi
Ares

Resim

Video: MPEG4 Video (H264) 1280x544 23.98fps [Undetermined (Video 1)]
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch [Turkish (Audio 1)]
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch [English (Audio 2)]

Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: The Matrix Trilogy
İletiTarih: 15 Arl 2009, 19:14 
Raccoon

Bu dosyalar (dlc) ne dosyası,nasıl açıyoruz ben normalde rapidden indiriyodum da bunu anlamadım yardımcı olursanız sewinirim teknolojide accık cahal kaldık da :mrgreen: :mrgreen:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 15 Arl 2009, 19:31 
maximumeric

Raccoon yazdı:
Bu dosyalar (dlc) ne dosyası,nasıl açıyoruz ben normalde rapidden indiriyodum da bunu anlamadım yardımcı olursanız sewinirim teknolojide accık cahal kaldık da :mrgreen: :mrgreen:

Arkadaşım yardım bölümünde ayrıntılı bir şekilde anlattığı için burada yazmıyorum kısacası bu dosya Jdownloader programı ile birlikte açılır ve indirilir çok yalın ve doğru bir anlatıp mevcut yardım bölümünde ii seyirler...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Arl 2009, 12:26 

Yardım bölümündeki sorular çalışmıyor neden acaba ?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Arl 2009, 12:43 

DLC dosyalari Jdownloader yerine IDM, flashget getright gibi download managerler ile indirmeye alismis forum uyeleri icin, Decrypter v0.7 isimli programi oneriyorum. Bu program DLC, CCF, RSDF uzantili dosyalarin icinde gizli linkleri veriyor, geriye sadece kopyalayip normalde kullandiginiz download manager e linkleri atmak kaliyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 03:55 

şifre istiyo ????

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 10:47 
sinan01

crysis_88 yazdı:
şifre istiyo ????

upload larımızda şifre yoktur...
crc hatası alıyorsanız hata veren partı silip yeniden indirin...
dlc dosyalarını kullanmasını bilmiyorsanız yardım bölümümüze göz atın

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 11:26 

maximumeric yazdı:
Raccoon yazdı:

Arkadaşım yardım bölümünde ayrıntılı bir şekilde anlattığı için burada yazmıyorum kısacası bu dosya Jdownloader programı ile birlikte açılır ve indirilir çok yalın ve doğru bir anlatıp mevcut yardım bölümünde ii seyirler...

yardım bölümünden yardım almak içinde yardım gerekiyor. konular açmıyor. bu matrix i haketten nasıl indircez :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 11:42 
Site Yöneticisi
Ares

meczubane yazdı:
yardım bölümünden yardım almak içinde yardım gerekiyor. konular açmıyor. bu matrix i haketten nasıl indircez :)

yardim-bolumu/dlc-dosyasi-nasil-kullanilir-t14452.html
bu konuyu açamıyormusunuz. nasıl bir uyarı aldığınızı yazarmısınız açarken

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 12:04 

bu programı 1 yıldan fazladır kullanıyorum merak etmeyin biliyorum genelini ... ama şifre istedi !

http://img13.imageshack.us/i/mtrx.jpg/

ve 46.partı 2 kere indirmeme rağmen sorunlu açamadı

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 13:57 
Site Yöneticisi
Ares

crysis_88 yazdı:
bu programı 1 yıldan fazladır kullanıyorum merak etmeyin biliyorum genelini ... ama şifre istedi !

dostum senden sonra tekrardan indirdim jdownloader ile herhangi bir şifre sormadı. açarken. Ayrıca rarlı dosyaları ben yaptım herhangi bir şifre koymadım içerisine. abes bir soru olacak ama bizim sitemizden indirdiğin dosyayı açıyorsun dimi ? birde açmadan önce indirdiğin dosyanın isminide yazabilirmisin bir terslik var bu işte

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 14:06 

Ares yazdı:
crysis_88 yazdı:

dostum senden sonra tekrardan indirdim jdownloader ile herhangi bir şifre sormadı. açarken. Ayrıca rarlı dosyaları ben yaptım herhangi bir şifre koymadım içerisine. abes bir soru olacak ama bizim sitemizden indirdiğin dosyayı açıyorsun dimi ? birde açmadan önce indirdiğin dosyanın isminide yazabilirmisin bir terslik var bu işte

matrix 1-2 de şifre soruyo program otomatik açmadı bend indiriken hata oldu eksik partları yeniden indiriyorm şu an .. ama 1part da denemek için açtım yine şifre istedi..
boşunamı indirdim ?

http://img690.imageshack.us/i/adszlw.jpg/

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 14:33 
Site Yöneticisi
Ares

crysis_88 yazdı:
matrix 1-2 de şifre soruyo program otomatik açmadı bend indiriken hata oldu eksik partları yeniden indiriyorm şu an .. ama 1part da denemek için açtım yine şifre istedi..
boşunamı indirdim ?

dostum gönderdiğin resimdeki part boyutlarına bakarmısın lütfen bu bizim sunumumuz değil bizdeki sunum en üstte duran part15 bize ait bir sunum sen bunları başka bir yerden mi indirdin. bizim part boyutlarımız 200 mb lütfen indirdiğin partları nereden indirdiğini bir kontrol edermisin. Bu indirdiğin partlar kesinlikle bizim sunumumuz değil

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 15:53 

Ares yazdı:
crysis_88 yazdı:
boşunamı indirdim ?

dostum gönderdiğin resimdeki part boyutlarına bakarmısın lütfen bu bizim sunumumuz değil bizdeki sunum en üstte duran part15 bize ait bir sunum sen bunları başka bir yerden mi indirdin. bizim part boyutlarımız 200 mb lütfen indirdiğin partları nereden indirdiğini bir kontrol edermisin. Bu indirdiğin partlar kesinlikle bizim sunumumuz değil

1.partı açtım içinden başka bi sitenin linki çıktı ... ?? o sitenin adını yazdım açıldı ... ?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 16:14 
Site Yöneticisi
Ares

crysis_88 yazdı:
1.partı açtım içinden başka bi sitenin linki çıktı ... ?? o sitenin adını yazdım açıldı ... ?

demekki başka bir siteden indirmişsin arkadaşım yani en baştan beri dediğimiz gibi bizim sitemizde paylaşımlarda şifre istemez. Sorunu çözdüysen ne güzel ama lütfen bundan sonra indirdiğiniz yere dikkat ediniz. ;)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 16:32 

Ares yazdı:
crysis_88 yazdı:

demekki başka bir siteden indirmişsin arkadaşım yani en baştan beri dediğimiz gibi bizim sitemizde paylaşımlarda şifre istemez. Sorunu çözdüysen ne güzel ama lütfen bundan sonra indirdiğiniz yere dikkat ediniz. ;)

burdan indirdklerim ve diğer siteden indiridklerim karışmış kusura bakma (: 3. filmi burdan indiriym şu an 8gb diyor diğerleri 4.7 gb dı .. kalite çok fark edermi??

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 16:38 
Site Yöneticisi
Ares

crysis_88 yazdı:
burdan indirdklerim ve diğer siteden indiridklerim karışmış kusura bakma (: 3. filmi burdan indiriym şu an 8gb diyor diğerleri 4.7 gb dı .. kalite çok fark edermi??

şöyle ben kendi paylaşımız ile bilgi vereyim. görüntü kalitesi oldukça tatmin edici bende kotan varsa hepsini buradan indir yada buradan indirdiklerin ile diğer yerden indirdiklerinin arasındaki farka bak kararı sen ver. Ancak boyut farkından dolayı tabiki kalite farkı vardır bundan emin olabilirsin.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2009, 16:50 

Ares yazdı:
crysis_88 yazdı:

şöyle ben kendi paylaşımız ile bilgi vereyim. görüntü kalitesi oldukça tatmin edici bende kotan varsa hepsini buradan indir yada buradan indirdiklerin ile diğer yerden indirdiklerinin arasındaki farka bak kararı sen ver. Ancak boyut farkından dolayı tabiki kalite farkı vardır bundan emin olabilirsin.

bi kaç saat önce farketseydim hepsni burdan indircektim (: isim benzerliğiyle karıştırdım linkleri .. neyse artık son filmi burdan indiriym eğer tatmin olmazsam siler tekrar indirim .. sınırsız kotam

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Arl 2009, 06:50 

biraz karışmış işler fakat teşekkürler. linkleri eski usül tek tek versen daha da makbule geçecekti :>

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Arl 2009, 14:37 
siflali

ayee yazdı:
biraz karışmış işler fakat teşekkürler. linkleri eski usül tek tek versen daha da makbule geçecekti :>

Linklerin bu şekilde olması, bazı haysiyetsiz insanların linkleri şikayet edip sildirtmesidir. Bluray en az 4gb boyuta ulaşan bir sıkıştırmaya sahip bu yüzden tekrar upload zor oluyor. Bu önlemin nedeni budur. Bu şekilde linkleri göremiyorlar ;)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Arl 2009, 21:46 

The.Matrix.Revolutions.dlc yi kontrol edebilecek bi arkadaş var mı acaba?
son 5 partta nedense online olmuyor linkler :((
diğer partları ve serinin diğer filmlerinde böyle bir sorun olmamıştı :((

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Arl 2009, 21:49 

siflali yazdı:
Linklerin bu şekilde olması, bazı haysiyetsiz insanların linkleri şikayet edip sildirtmesidir. Bluray en az 4gb boyuta ulaşan bir sıkıştırmaya sahip bu yüzden tekrar upload zor oluyor. Bu önlemin nedeni budur. Bu şekilde linkleri göremiyorlar ;)

upload eden arkadaşların hakkı ödenmez vallahi ... tekrar tekrar ellerine sağlık ...
dipnot olarak : konu hakkında bilgisi olmayan veya merak eden arkadaşlar için .DLC, .CCF, .RSDF uzantılı dosyalardaki rapid linklerini gösteren basit yazılımlar var.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Arl 2009, 21:53 
siflali

einsteinn yazdı:
The.Matrix.Revolutions.dlc yi kontrol edebilecek bi arkadaş var mı acaba?
son 5 partta nedense online olmuyor linkler :((
diğer partları ve serinin diğer filmlerinde böyle bir sorun olmamıştı :((

Ben bir problem yaşamadım, sizden kaynaklanıyor sanırım başka bir arkadaşın görüşlerinide alırsanız daha faydalı olur

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 15 Oca 2010, 13:21 

Bütün serileri indirmeye bıraktım gece sabaha kadar bitmişti hepsi fakat Matrix reloaded part.27 ve Matrix revolution da part.2 inmedi ve indiremiyorumda... Dolayısıylada bütün indirdiklerim şu anda boşu boşuna inmiş halde... O partları nasıl indireceğim konusunda yardımcı olurmusunuz...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 15 Oca 2010, 14:23 
siflali

Dark_scream35 yazdı:
Bütün serileri indirmeye bıraktım gece sabaha kadar bitmişti hepsi fakat Matrix reloaded part.27 ve Matrix revolution da part.2 inmedi ve indiremiyorumda... Dolayısıylada bütün indirdiklerim şu anda boşu boşuna inmiş halde... O partları nasıl indireceğim konusunda yardımcı olurmusunuz...

İndirdiğiniz .dlc lerde yüklemeye başlamdan önce indirdiğiniz partları silin konteyner dan daha sonra eksik olan partları yükleyiniz.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 40 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz