Indirgani.CoM
Sistem saati: 20 May 2012, 05:32

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 40 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: The Matrix Trilogy
İletiTarih: 23 Oca 2010, 04:18 

siflali yazdı:
Dark_scream35 yazdı:
Bütün serileri indirmeye bıraktım gece sabaha kadar bitmişti hepsi fakat Matrix reloaded part.27 ve Matrix revolution da part.2 inmedi ve indiremiyorumda... Dolayısıylada bütün indirdiklerim şu anda boşu boşuna inmiş halde... O partları nasıl indireceğim konusunda yardımcı olurmusunuz...

İndirdiğiniz .dlc lerde yüklemeye başlamdan önce indirdiğiniz partları silin konteyner dan daha sonra eksik olan partları yükleyiniz.

Gerek yok buna jd den gerekli ayarları yapıp var olan dosyayların üzerine yazılmadan atlanmasını sağlayınız. tabi jd kullanıyorsanız. Hayatımda gördüğüm en iyi paket dosya indiricisi. Tavsiye ederim. Premium olan arkadaslar hesapları programa girip keyiflerine bakabilirler. İndirgani ve emeği geçen arkadaslarada çok teşekkü ederim.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 15 Şub 2010, 02:37 

muhteşem paylaşım. yepyeni bir felsefe doğuşunun yansıması. belli belirsiz kıpırdanmaya başlayan yeni arayış, sorgulama dönemimizde, "İŞTE BU" dediğimiz bir yapım. gösteriminden sonra da, bir çok fikre, tartışmaya yol açmış, dialogları dillerde kalmıştır.bence çok önemli bir yapım....
eğer arşivinizde yoksa, mutlaka ve mutlaka olmalı ;)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 Mar 2010, 02:09 

ben ilk filmi indirdim bilgisayardada açtım sorunsuz ama dosya uzantısı mkv diyor,mkv yazan dosyaları flash belleğe atamıyorum dolayısıyla tv de seyredemedim,flas belleğe atmak istediğimde yeterli alan yok diyor ama flash bellek 16 gb hafızaya sahip film 8gb,bir bilgisi olan varmı acaba nasıl halledebilirim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 Mar 2010, 02:14 
uNLeaSheD

fentanyl_ss yazdı:
ben ilk filmi indirdim bilgisayardada açtım sorunsuz ama dosya uzantısı mkv diyor,mkv yazan dosyaları flash belleğe atamıyorum dolayısıyla tv de seyredemedim,flas belleğe atmak istediğimde yeterli alan yok diyor ama flash bellek 16 gb hafızaya sahip film 8gb,bir bilgisi olan varmı acaba nasıl halledebilirim

Bellekle alakalı bir durum NTFS yapman lazım uzantısını google'da aratırsan ilgili programları bulabilirsin..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 Mar 2010, 08:43 

yardımın için teşekkürler öncelikle ama nasıl yapıcaz biraz açarmısın

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Nis 2010, 20:13 
feylesof21

serinin ilk filminin part 15 ini eksik indirdi bunun için ne yapmam gerek dolaylı olarak anlatırmısınız teşekkürler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Nis 2010, 20:22 
Site Yöneticisi
Ares

feylesof21 yazdı:
serinin ilk filminin part 15 ini eksik indirdi bunun için ne yapmam gerek dolaylı olarak anlatırmısınız teşekkürler

o partı seçip tekrarda indirmeniz gerekiyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Nis 2010, 22:00 
feylesof21

ares hocam partı seçiyorum ama tekra indir diye bir şık yok seçeneklerde bır turlu bulamadım 41 part sorunsuz indi ama 15. part yarıda kalmış listedende sildim onu tekrardanda listeye ekledım yıne olmadı ne yapacagımı şaşırdım valla

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Nis 2010, 23:28 
Site Yöneticisi
Ares

feylesof21 yazdı:
ares hocam partı seçiyorum ama tekra indir diye bir şık yok seçeneklerde bır turlu bulamadım 41 part sorunsuz indi ama 15. part yarıda kalmış listedende sildim onu tekrardanda listeye ekledım yıne olmadı ne yapacagımı şaşırdım valla

şöle anlatayim;
Sorun yaşadığın filmin dlc file sende olması gerek daha önce indirmiştin onu tekrardan jdownloader'a ekle ama eklemeden önce o eksik inen partı sil daha sonra programın listesinden part 15 hariç diğerlerini sil, sonrada o tek kalan partı indir. bir soru listeye eklediğinde part 15 online görünüyor dimi?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Nis 2010, 23:49 
feylesof21

Ares yazdı:
feylesof21 yazdı:

şöle anlatayim;
Sorun yaşadığın filmin dlc file sende olması gerek daha önce indirmiştin onu tekrardan jdownloader'a ekle ama eklemeden önce o eksik inen partı sil daha sonra programın listesinden part 15 hariç diğerlerini sil, sonrada o tek kalan partı indir. bir soru listeye eklediğinde part 15 online görünüyor dimi?

hocam teşekkurler sizden iyi olmasın sevdıgım bır abim yardımcı oldu teferruatıyla sızede ayrıca teşekkur edıyorum bıde avatarın hd formatını sabırsızlıkla beklıyorum

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 Kas 2010, 22:11 

henüz indirmeye başlamadım ama jdownloader listeme ekledim ve heyecanlıyım. bu film benim için önemli ve bu kalitede olması ayrıca çok güzel. teşekkürler.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Arl 2010, 12:49 

Raccoon yazdı:
Bu dosyalar (dlc) ne dosyası,nasıl açıyoruz ben normalde rapidden indiriyodum da bunu anlamadım yardımcı olursanız sewinirim teknolojide accık cahal kaldık da :mrgreen: :mrgreen:

o küçük dosyayı indiriyorsun sonrada jdownloader programını açıp indirdiğin dosyayı jdownloader'in içine sürüyorsun partlar çıkıyor meydana... sonrada Play e basıp indiriyorsun bu kadar basit ;)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 Arl 2010, 11:15 

emegıne saglık kardeş

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 03 Oca 2011, 22:33 

arşivlik film

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Nis 2011, 10:41 

matrix reloaded 37. parttan sonra hata veriyor. bi kontrol edebilir misiniz?

edit : şu an sorun görünmüyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 40 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz